Юве се издъни, Милан се доближи до Старата госпожа (видео)


В. Мухарски

Юве се издъни, Милан се доближи до Старата госпожа (видео)

Ювентус допусна неочаквана домакинска издънка срещу скромния тим на Лече в среща от 26-ия кръг на Серия "А". Двата тима завършиха наравно 1:1 на стадиона на "Старата госпожа". По този начин "черно-белите" позволиха на Милан да се доближи само на точка от върха, след като в същото време "росонерите" се наложиха с 2:0 над Аталанта.

За италианския шампион Милан, първото попадение в срещата бе дело на Съли Мунтари в 9-ата минута, а Робиньо оформи крайния резултат в 90-ата минута. Благодарение на успеха Милан запазва шансовете си за титлата. Разликата между "Росонерите" и Юве бе намалена, като торинци имат 78 точки, а Милан - 77 т.

"Бианконерите" могат да съжаляват, че изпуснаха успеха, тъй като играха повече от половин час с човек повече, след като Хуан Куадрадо беше изгонен в 54-тата минута за втори жълт картон.

Торинският отбор водеше почти през целия мач с 1:0. Клаудио Маркизио се разписа още в 8-мата минута, но в 85-тата влезлият като резерва Андреа Бертолачи се възползва от грешка на Джанлуиджи Буфон и шокира домакините.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
116