Милан ще спечели трите точки срещу Аталанта


Н. Гавазов

Милан ще спечели трите точки срещу Аталанта

Милан - Аталанта
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 02.05.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Марко Гуида

Милан посреща Аталанта в двубой от 36-я кръг на Серия А и „росонерите" нямат право на повече грешки, ако искат да продължат битката за Скудетото. Хората на Алегри постигнаха зашеметяваща победа при гостуването си на Сиена, но продължават да изостават на три точки от лидера Ювентус. В мачът в Тоскана Касано за първи път се появи в стартовия състав след сърдечната операция, която претърпя преди шест месеца. Италианският национал вкара първия гол за своите и асистира за двете попадения на Ибрахимович.

Аталанта постигна две поредни победи и си осигури безопасността в италианския елит. Бергамци събраха рекорден брой точки в своята история в Серия А и ще пътуват до „Сан Сиро" в добро настроение. Сполучливата игра срещу Фиорентина и успехът срещу Наполи в началото на миналия месец показват, че хората на Стефано Колантуоно могат да изненадат всеки един голям отбор, а чудесната форма на Денис, който преживява своя ренесанс правят нападателя най-опасното оръжие на гостите.

Лазаретът на Милан започна да се изпразва и в момента в него се намират Пато, Индзаги, Рома и Амброзини. Алегри може да се придържа към една същата стартова единадесеторка както срещу Сиена, с изключение на Гатузо, който не е готов да играе два мача в рамките на четири дни. Вероятно Ночерино, който отбеляза гол в Тоскана ще замени ветерана. Касано може би също ще започне двубоя.

Гостите са без контузените Капели, Марилунго и Бриги. Не е ясно състоянието на Андреа Масиело, но вероятно бившият играч на Бари няма да може да вземе участие в мача. Стендардо и Чигарини с завърнаха след изтърпяване на наказанията си и ще са на разположение на Колантуоно. Те всъщност може да са единствените промени, които наставника на „оробиците" ще направи в сравнение с мача срещу Фиорентина.

Милан е без загуба в 25 от последните си 27 домакински мача, но шампионите ще трябва да балансират между нуждата да атакуват и вероятността да получат гол от противникова контраатака (9 от попаденията на Аталанта са след контраатаки). Въпреки това "росонерите" са по-опитният и качествен отбор, а подкрепата на собствената публика също не е без значение.

Последни 5 изиграни срещи:

Милан:

07 април Милан - Фиорентина 1:2 (Серия А)
10 април Киево - Милан 0:1 (Серия А)
22 април Милан - Болоня 1:1 (Серия А)
25 април Милан - Дженоа 1:0 (Серия А)
29 април Сиена - Милан 1:4 (Серия А)

Аталанта:

07 април Аталанта - Сиена 1:2 (Серия А)
11 април Наполи - Аталанта 1:3 (Серия А)
21 април Катаня - Аталанта 2:0 (Серия А)
24 април Аталанта - Киево 1:0 (Серия А)
29 април Аталанта - Фиорентина 2:0 (Серия А)


Досегашни срещи:

Милан - Аталанта

101 срещи
46 победи за Милан
37 равенства
18 победи за Аталанта
Голова Разлика: 169:98 за Милан


Коефициенти от bet365:
Милан - 1.22
Равен - 6.00
Аталанта - 12.00

Коефициенти от Offsidebet:
Милан - 1.26
Равен - 5.25
Аталанта - 11.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
141