Анонс на 36 кръг на Серия А - срещите в сряда


Н. Гавазов

Анонс на 36 кръг на Серия А - срещите в сряда

Парма - Интер

Парма се намира в серия от четири поредни победи, които изкачиха „дуковете" на девето място в класирането. От ръководство на клуба дори намекнаха, че отборът може да атакува място в евротурнирите, но не стана ясно дали това е някаква шега на местните босове, защото разликата от петия Интер е осем точки и три кръга преди края изглежда нереалистично Парма да успее да направи каквото и да е в тази посока.

Интер най-накрая стъпи на третото място с еднакъв брой точки заедно с Наполи и Удинезе, но „нерадзурите" ще трябва още повече да се постараят в оставащите мачове до края, ако искат отново да играят в Шампионска лига. На практика миланци са без загуба при Страмачони и в последните си шест мача тимът спечели 16 точки.

Домакините са без контузения Макдоналд Маринга, а състоянието на Жакардо тепърва ще се изяснява, но така или иначе Кристиан отпада за мача и вместо него в игра ще видим Сантакроче. Вивиани ще играе в халфовата линия и по такъв начин Мороне ще бъде на пейката. Схема на игра 3-5-2 с Джовинко и Флокари начело на атаката.

Интер е без контузените Самуел, Санети, Кастайнос и Киву. Станкович се завърна от дисквалификация и се очаква да започне в средата на терена заедно с Оби и Камбиасо. Въпреки доброто представяне срещу Чезена, Гуарин и Поли ще започнат от пейката. Милито ще замести Пацини в стартовата единадесеторка.

Колкото и да приказват в Парма за някакво участие в евротурнирите, гостите имат много повече причини да спечелят този мач. Домакините могат да изненадат своя съперник, който се намира под огромен натиск и вероятно ще видим двубой с много тактическо надиграване и малко отбелязани голове.

Прогноза за: Парма - Интер 0:1

 

 

Лацио - Сиена

Лацио спечели само една точка в последните си мачове, а скандалът в края на срещата в Удине показва, че играчите на Еди Рея са загубили своето хладнокръвие и са доста изнервени. На всичкото отгоре девет човека се намират извън терена - контузени са Лулич, Хернанес, Матусалем, Клозе, Броки, Станкевчиус и Раду. Андре Диас е наказан, а Джузепе Биава все още не се е възстановил напълно от травмата. Диаките ще играе в центъра на отбраната, а Гаридо може да премине в лявата част на халфовата линия. Заради многото отсъстващи Рея ще избере схема 4-4-1-1.

Сиена загуби през уикенда от Милан с 1:4, но тосканци успяха да си осигурят безопасността, но със сигурност Санино ще иска да бъде спечелена още някоя и друга точка. За остите няма да играят контузените Гонзалес, Анжело, Калайо и Джорджи. Богдани ще води атаката на Сиена, а Манини и Бриенца ще действат по фланговете. Д'Агостино също може да влезе в игра. Схема на игра 4-4-2.

Домакините освен, че се намират под огромен натиск, също така са изправени пред огромно предизвикателство. Защитата на Сиена е много агресивна и твърда в последните мачове на тима и не е ясно по какъв начин Лацио ще успее да я преодолее.

Прогноза за: Лацио - Сиена 1:1

 

Чезена - Удинезе

Чезена е на последно място в класирането, но въпреки това „морските кончета" показват характер в последните си срещи и като изключим двете загуби от Интер и Ювентус през миналата седмица, в предишните си пет мача хората на Барета останаха непобедени. Пудил, Калдерони, Мартиньо и Мартинес са контузени, а Сантана е наказан. Домакините вероятно ще играят с 3-5-1-1 с Комото и Лауро готови да се присъединят към защитата. Якуинта ще подкрепя Муту в атака, а Пароло ще действа в центъра на терена.

Удинезе се завърна в борбата за Шампионска лига, побеждавайки Лацио с 2:0 през уикенда. Програмата на фриулци е най-лесна от всички конкуренти, но преди всичко Гуидолин ще трябва да се справи с кадровите проблеми на отбора, въпреки че някои от контузените започнаха да се завръщат в строя. В лазарета се намират Исла, Армеро, Агиеманг-Баду и Армеро. Дисквалифициран е Бенатиа, а относно Ди Натале все още не е известно дали нападателя ще играе.

Гостите нямат друг избор и ще направят всичко възможно да спечелят мача. Гуидолин ще мисли за различни атакуващи решения, но ако Ди Натале не играе, не е ясно Удинезе как ще се справи в нападение, въпреки че Флоро Флорос напоследък се представя много добре. Домакините със сигурност няма да се предадат, а това означава интересен и оспорван мач.

Прогноза за: Чезена - Удинезе 0:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
217