Удинезе - Лацио: Страхът от загубата ще затвори мача


Н. Гавазов

Удинезе - Лацио: Страхът от загубата ще затвори мача

Удинезе - Лацио
Стадион: "Фриули", Удине
Дата: 29.04.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Мауро Бергонци

Само с една победа в последните си девет мача, по всичко изглежда, че Удинезе се отказа от надпреварата за третото място, въпреки дистанцията от три точки от Лацио. От началото на годината „фриулци" не играят добре и причините са чисто кадрови - много контузени или наказани играчи, участие на ключови футболисти в Купата на африканските нации, а всичко това показа, че скамейката на тима воден от Франческо Гуидолин се оказва прекалено къса. В отрешния двубой няма да вземат участие контузените Исла, Айгеманг-Баду, Кода, Феронети и наказания Флорес. На Армеро ще бъде дадена почивка и Паскуале ще играе на левия фланг. Тордже е сигурен титуляр и ще подкрепя Ди Натале при схема на игра 3-5-1-1.

Лацио неочаквано загуби в Новара и изобщо „орлите" направиха всичко възможно да затегнат възела около третото място - поражението от Ювентус по-рано, домакинското равенство срещу Лече доведоха до там, че пет отбора са събрани в пет точки. До кря на шампионата хората на Еди Рея са изправени пред тежки изпитания - гостуване на Аталанта и домакинство на Интер, а това може да попречи на амбициите на тима да участва в Шампионската лига догодина. Контузени са Лулич, Хернанес, Клозе, Броки, Станкевчиус и Раду, а Кандрева е наказан. Вероятно Матусалем ще подкрепя Роки в атака, а Маури ще отиде на левия фланг. В опорната зона ще се разположат Кана и Ледесма, а завръщането на Конко от контузия ще позволи на Еди Рея да използва защитника на десния фланг на отбраната.

И двата отбора изглеждат изморени, но въпреки това може да очакваме високо темпо на игра. То ще е подсилено от амбициите на Интер и Наполи, което вероятно ще накара Лацио и Удинезе да играят по-отворено, но съществува и вариант, при който страхът от загуба може да затвори мача и да не станем свидетели на много положения за гол.


Удинезе:

01 април Сиена - Удинезе 1:0 (Серия А)
07 април Удинезе - Парма 3:1 (Серия А)
11 април Рома - Удинезе 3:1 (Серия А)
21 април Киево - Удинезе 0:0 (Серия А)
25 април Удинезе - Интер 1:3 (Серия А)

Лацио:

31 март Парма - Лацио 3:1 (Серия А)
07 април Лацио - Наполи 3:1 (Серия А)
11 април Ювентус - Лацио 2:1 (Серия А)
22 април Лацио - Лече 1:1 (Серия А)
25 април Новара - Лацио 2:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Удинезе - Лацио

65 срещи
21 победи за Удинезе
18 равенства
26 победи за Лацио
Голова Разлика: 105:93 за Лацио


Коефициенти от bet365:
Удинезе - 2.20
Равен - 3.30
Лацио - 3.25

Коефициенти от Offsidebet:
Удинезе - 2.15
Равен - 3.25
Лацио - 3.25

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
178