Сиена - Милан: Труден тест за шампионите


Н. Гавазов

Сиена - Милан: Труден тест за шампионите

Сиена - Милан
Стадион: "Монтепаски Арена", Сиена
Дата: 29.04.2012г.
Час: 16:00
Съдия: Кристиан Бриги

Сиена посреща Милан в мач от 35 кръг на Серия А в много добро настроение. „Робур" спечелиха три от последните си пет мача и вече имат в актива си 43 точки, които се смятат напълно достатъчни за запазване елитния статут на даден отбор. Въпреки това, старши-треньорът Джузепе Санино не иска да се опира на математиката и заяви, че воденият от него отбор не се чувства в безопасност и няма да си позволи да доиграе сезона, а ще се бори докрай за увеличаване на точковия си актив.

Милан загуби четири точки в последните си четири мача и отстъпи върха на Ювентус, при това разликата от „бианконерите" нарасна на три пункта и за хората на Масимилиано Алегри ще бъде много трудно да защитят титлата си. Така или иначе, „росонерите" нямат друга алтернатива и единственият шанс да запазят надеждите си живи е да победят в оставащите до края на шампионата срещи.

Анжело, Калайо и Джорджи са контузени от домакините и не могат да помогнат на отбора си. Това обаче ще даде шанс на Манини да започне от първия съдийски сигнал. Дестро и Бриенца пристъпиха към тренировки в началото на седмицата и днес наставникът на тима обяви, че двамата ще бъдат включени в групата за мача. Гаци и Болцини с в конкуренция за място в халфовата линия, докато Вергасола е сигурен титуляр.

Към края на сезона лазарета на Милан се поизпразни и ако Боатенг и Силва се бяха завърнали в строя по-рано, вероятно шампионите нямаше да загубят предимството си пред Ювентус. Четирима са контузените от отбора на Алегри - Пато, Индзаги, Рома и Амброзини. Вероятно Тиаго Силва и Йепес ще започнат в центъра на защитата. Ночерино може да получи малко почивка, което означава, че Гатузо и Бонера ще са титуляри. Касано ще седне на пейката, а Робиньо и Боатенг ще подкрепят Ибрахимович отпред.

Сложен мач се очертава за гостите, които ще играят на един от неприветливите стадиони в Серия А. Милан се нуждае от трите точки, но за да бъде преодолян Сиена, хората на Алегри ще трябва да дадат много повече от себе си, отколкото го направиха срещу Дженоа и Болоня. В същото време домакините са с много висок морал и със сигурност ще се опитат да доставят радост на своята публика. А това означава, че Милан е изправен пред сериозен тест, който може да ги остави в борбата за титлата, а може и окончателно да прекърши амбициите на „росонерите.


Последни 5 изиграни срещи:

Сиена:

01 април Сиена - Удинезе 1:0 (Серия А)
07 април Аталанта - Сиена 1:2 (Серия А)
11 април Интер - Сиена 2:1 (Серия А)
22 април Дженоа - Сиена 1:4 (Серия А)
25 април Сиена - Болоня 1:1 (Серия А)

Милан:

03 април Барселона - Милан 3:1 (Шампионска лига)
07 април Милан - Фиорентина 1:2 (Серия А)
10 април Киево - Милан 0:1 (Серия А)
22 април Милан - Болоня 1:1 (Серия А)
25 април Милан - Дженоа 1:0 (Серия А)


Досегашни срещи:

Сиена - Милан

15 срещи
1 победа за Сиена
2 равенства
12 победи за Милан
Голова Разлика: 34:13 за Милан


Коефициенти от bet365:
Сиена - 5.50
Равен - 4.00
Милан - 1.57

Коефициенти от Offsidebet:
Сиена - 5.50
Равен - 3.60
Милан - 1.62

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
139