Анонс на 35 кръг на Серия А


Н. Гавазов

Анонс на 35 кръг на Серия А

Интер - Чезена

Под ръководството на Страмачони Интер е без загуба, а победата през седмицата в Удине показа, че „нерадзуриите" не са се отказали от амбицията да играят в Шампионска лига. А шансовете това да се случи са налице, защото разликата от Лацио, който утре ще се изправи срещу отбора на Гуидолин е само три точки. Наполи тази вечер гостува на Рома, в последния кръг Интер излиза срещу „римските орли" и изобщо, програмата така е направена, че битката за третото място ще се решава в последните минути на шампионата.

Играчите на Чезена направиха всичко възможно в последните си срещи да затруднят максимално своите съперници, записвайки пет поредни равенства и „морските кончета" бяха много близо до това да останат непобедени в шести последователен мач, но гол на Бориело в 80-та минута донесе успеха на Ювентус и попари надеждите на Чезена. Чест прави на хората на Марио Барета, че не се отказват да играят футбол, въпреки безнадеждността на ситуацията, в която се намират - последно място и сигурно участие в Серия В догодина.

Интер е без Самуел, Санети, Кастайнос и Киву, които са контузени. Станкович изтърпява наказание. Добрата новина е, че Снайдер е налице, което ще накара Страмачони да използва схема на игра 4-3-2-1, за да се възползва треньора и от добрата форма на Алварес. Вероятно Пацини ще започне отпред, а на Милито ще бъде дадена почивка.

Гостите са без контузените Пудил, Мартиньо, Калдерони и Мартинес. Под съмнение за мача са Морас, Ренела и Колучи. Якуинта и Мути се завърнаха в строя, но ще започнат срещата от пейката. При схема 3-5-1-1 атаката ще се води от Малонга, подкрепян от Дел Неро.

Интер ще атакува от първата минута, но с различен подход в сравнение с последните мачове: Страмачони сега ще фокусира вниманието си върху централната зона на терена и се очаква Снайдер да бъде ключът към успеха.

Прогноза за: Интер - Чезена 3:0

 

 

Лече - Парма

Лече не успя в първия си опит да изпревари Дженоа и да се измъкне от тройката на неудачниците, губейки от Наполи през седмицата, но ето, че хората на Косми имат втори шанс и той е срещу по-скромен отбор. Седжо е контузен от домакините, а Куадрадо е наказан и вероятно ще бъде заместен от Бертолачи. Еспозито ще се завърне в отбраната, а Карозиери отива на пейката. Схема на игра 3-5-2.

В Парма вече са спокойни, защото безопасността на тима е гарантирана. Не се знае как ще играят „дуковете" в Апулия, но вероятно Джовинко ще се опита да спечели място на Евро 2012, а това означава, че нападателят може да се опита да вкара гол и да бъде ключът за своя отбор в утрешния мач. Контузеният Марига е единственият контузен от състава на гостите, така че Сантакроче ще играе в защита заедно с Лукарели и Палета. Модесто и Биябияни са фаворити пред Гоби и Джонатан да играят по фланговете. Схемата на игра ще е 3-5-2.

„Вълците" нямат друга алтернатива, освен победата. Гостите от своя страна едва ли ще се напрегнат много, тъй като нямат нужда от точки. Победителят в мача ще се реши в средата на терена, където ще има десет играча, но това не бива да изключва Бривио и Бертолачи, които по фланговете ще се опитат да излязат в гръб на своя противник.

Прогноза за: Лече - Парма 2:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
184