Юве се добра до успех в последните минути (видео)


В. Мухарски

Юве се добра до успех в последните минути (видео)

Ювентус успя да победи Чезена с минималното 1:0 в среща от 33-тия кръг на Серия А. С това поражение "морските кончета" и на теория изпаднаха от Серия А. "Старата госпожа" от своя страна запази преднината си от три точки пред втория във временното класиране - Милан. Момчетата на Антонио Конте напълно превъзхождаха своя съперник, но чак в края на срещата стигнаха до така желаното попадение.

Още в 8-мата минута пред Юве се откри възможност за гол, след като съдията отсъди дузпа заради игра с ръка на Вангелис Морас в наказателното поле на Чезена. Пирло обаче не бе точен от бялата точка и равенството се запази. В 27-мата минута Пирло центрира от корнер, а Мирко Вучинич засече с глава, но топката мина над напречната греда.

По-късно и Паоло Де Челие стреля с глава стреля, но Франческо Антониоли спаси. Малко по-късно Матри пропиля страхотен шанс да отбележи. В 79-ата минута резервата Дел Пиеро бе много близо до това да се разпише от фаул, но и той нямаше късмет.

Само 60 секунди по-късно Бориело отправи неспасяем удар и вкара първия си гол в Серия А с фланелката на Ювентус. До края на двубоя гостите можеха да отбележат още попадения, но резултатът се запази.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
125