Милан - Дженоа: Без шансове за гостите


Н. Гавазов

Милан - Дженоа: Без шансове за гостите

Милан - Дженоа
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 25.04.2012г.
Час: 19:00
Съдия: Андреа Джервасони

Милан ще посрещне Дженоа в среща от 33-я кръг на Серия А. „Росонерите" сложиха край на серията си от четири мача без победа (включително двата сблъсъка с Барселона), побеждавайки Киево във Верона, но този успех бе последван от разочароващо домакинско равенство срещу Болоня. Лошият резултат през уикенда отдалечи Милан от Ювентус и пет кръга преди края на шампионата разликата между двата гранда е три точки в полза на „бианконерите".

Дженоа се намира в ужасяваща серия от 12 мача без победа,а загубата през уикенда от Сиена предизвика гнева на местните тифози, които за около 40 минути прекъснаха злополучната среща и почти линчуваха своите футболисти. Президентът отговори на феновете с уволнението на Малесани и назначаването на Джиджи Ди Канио, който трябва да спаси елитния статут на отбора.

Милан е без контузените Пато, Силва, Боатенг, Амброзини, Рома, и Индзаги, а състоянието на Абате и неговото участие в мача остават под съмнение. Вероятно Абате ще играе като десен бек. Емануелсон ще замести Боатенг като част от атакуващия тризъбец, освен ако треньорът не реши да започне мача с трима нападатели, използвайки Робиньо и Ел Шаарави.

Гостите пристигнаха без наказаните Место и Роси, а Бонучи е контузен. Бово и Карвальо отиват на пейката след като защитниците се завърнаха в строя. Атаката ще се води от Джилардино и Паласио, което означава, че Едуардо отива на пейката

Дженоа е доста не балансиран отбор, но най-вече непредсказуем.  Не бива да се лъжем от мястото, което заемат „грифоните" и доказателство за това е мачът им срещу Интер, Рома, и Парма. Все пак се очаква домакините да доминират във владеенето на топката и да вкарат два гола поне до средата на второто полувреме, за да бъдат избегнати всякакви рискове до края. Гостите нямат шансове в този мач.

Последни 5 изиграни срещи:

Милан:

31 март Катаня - Милан 1:1 (Серия А)
03 април Барселона - Милан 3:1 (Шампионска лига)
07 април Милан - Фиорентина 1:2 (Серия А)
10 април Киево - Милан 0:1 (Серия А)
22 април Милан - Болоня 1:1 (Серия А)

Дженоа:

25 март Дженоа - Фиорентина 2:2 (Серия А)
01 април Интер - Дженоа 5:4 (Серия А)
07 април Новара - Дженоа 1:1 (Серия А)
11 април Дженоа - Чезена 1:1 (Серия А)
22 април Дженоа - Сиена 1:4 (Серия А)


Досегашни срещи:

Милан - Дженоа

95 срещи
43 победи за Милан
34 равенства
18 победи за Дженоа
Голова Разлика: 152:97 за Милан


Коефициенти от bet365:
Милан - 1.20
Равен - 6.50
Дженоа - 13.00

Коефициенти от Offsidebet:
Милан - 1.22
Равен - 5.75
Дженоа - 13.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
136