Чезена - Ювентус: Домакините са обречени на загуба


Н. Гавазов

Чезена - Ювентус: Домакините са обречени на загуба

Чезена - Ювентус
Стадион: "Дино Мануци", Чезена
Дата: 25.04.2012г.
Час: 19:00
Съдия: Марко Гуида

Чезена е без победа от януари, но в същото време „морските кончета" са без загуба в последните си пет мача. Отборът е последен в класирането с 22 точки от 33 мача и с математически шансове за оставане, което означава, че оттук до края на шампионата Чезена ще играе за своята чест така, както го направи за равенството 2:2 с Палермо в неделя - упоритост, която за съжаление идва твърде късно.

Ювентус се намира в безпрецедентна серия от шест поредни победи, а след победите над Лацио и Рома, „бианконерите" би трябвало да се чувстват неудържими. Успехът срещу „вълците" - заедно с равенството между Милан и Болоня гарантира, че хората на Антонио Конте могат да спечелят титлата с 4 победи в оставащите 5 мача - сега специалистът трябва да балансира между ентусиазъм и концентарнция, с цел да бъдат избегнати неочаквани резултати.

Домакините са без контузените Пудил, Калдерон, Мартиньо и Мартинес. Чекарели и Комото са в конкуренция за поста десен бек, а завръщането на Фон Берген и Пароло ще позволи на треньора Барета да използва двамата - първият в центъра на защитата, а вторият в опорната зона.

Куялариела е наказан и всъщност Фабио е единственият отсъстващ от състава на Ювентус, така че Конте ще използва отпред Матри заедно с Вучинич. Лихтщайнер и Де Чели ще бъдат по фланговете, докато Касерас и Естигарабия вероятно ще получат малко почивка.

В последните си мачове хората на Конте определено използват една и съща тактика - изтощават съперника през първото полувреме и след почивката го довършват, постигайки нужния резултат. Вероятно в утрешния мач Ювентус през цялото време ще притиска своя противник и ако бившият нападател на торинци Муту не направи нещо специално, „морските кончета" са обречени на загуба.

Последни 5 изиграни срещи:

Чезена:

25 март Чезена - Парма 2:2 (Серия А)
01 април Лече - Чезена 0:0 (Серия А)
07 април Чезена - Болоня 0:0 (Серия А)
11 април Дженоа - Чезена 1:1 (Серия А)
22 април Чезена - Палермо 2:2 (Серия А)

Ювентус:

25 март Ювентус - Интер 2:0 (Серия А)
01 април Ювентус - Наполи 3:0 (Серия А)
07 април Палермо - Ювентус 0:2 (Серия А)
11 април Ювентус - Лацио 2:1 (Серия А)
22 април Ювентус - Рома 4:0 (Серия А)


Досегашни срещи:

Чезена - Ювентус

26 срещи
1 победа за Чезена
11 равенства
14 победи за Ювентус
Голова Разлика: 50:27 за Ювентус


Коефициенти от bet365:
Чезена - 13.00
Равен - 6.00
Ювентус - 1.22

Коефициенти от Offsidebet:
Чезена - 13.00
Равен - 5.75
Ювентус - 1.22

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
214