Лацио загуби Ернандес


Н. Гавазов

Лацио загуби Ернандес

Неприятни новини пристигнаха за феновете на Лацио. След като преди повече от месец голмайсторът на „орлите" Мирослав Клозе получи контузия и няма да играе до края на първенството, а миналата седмица бе съобщено, че Кристиано Броки също ще е извън терените, днес стана ясно, че Ернанес е аут до края на сезона. Както е известно, напоследък бразилският плеймейкър страдаше от травма, която не му позволяваше да играе повече от едно полувреме на мач.

Днес халфът се подложи на поредните медицински тестове, които показаха, че играчът има разтежение на бедрото на левия крак и заради това повече няма да може да участва в мачове до края на настоящия сезон.

Тази новина е голям удар върху амбициите на Лацио за класиране в Шампионската лига. Преди утрешния мач с Новара „римските орли" са трети на три точки пред Удинезе, но отсъствието на Клозе и Ернанес сериозно ще отслаби атаката на столичани, тъй като германският таран и бразилският полузащитник вкараха половината от всички 41 попадения на Лацио в шампионата.

 

  Сподели
128