Анонс на 34 кръг на Серия А - срещите в събота


Н. Гавазов

Анонс на 34 кръг на Серия А - срещите в събота

Парма - Каляри

Парма грабна така желаната победа с 2:0 над Новара в миналия кръг, но отборът все още се намира само на четири точки от опасната зона, а след два кръга „дуковете" ще гостуват в Апулия на Лече. За да са спокойни хората на Донадони, дотогава те трябва да направят всичко възможно да увеличат дистанцията си и единственият начин за това е да побеждават.

Каляри ще търси начин да се върне след загубата от Болоня в последния кръг, защото „рособлу" се намира също на четири точки от опасната зона. Добрата новина е, че следващите два мача на сардинци са домакински, а лошата е, че островитяните повече няма да могат да играят през този сезон на своя стадион.

Домакините са без кадрови проблеми. Единственият въпрос пред Донадони е да намери заместник на Марига, но това вероятно ще бъде Мороне. Биябияни беше под съмнение, но крилото се завърна към пълноценни тренировки и сега е в конкуренция с Джонатан. На левия фланг ще започне Гобе, по време на мача шанс може да получи и Модесто. Схема на игра 3-5-2.

Гостите са без контузените Десена, Сампайо и Ериксон. Пиниля е на разположение след неговото наказание. В отбрана може би ще бъде използван Ариаудо, за да се предостави известна почивка на един от двата централни защитника. Схема на игра 4-3-1-2.

Гостите вероятно ще преминат към глуха отбрана и ще се надяват техния противник да сгреши. Намеренията на хората на Донадони са да установят контрол върху мача от самото му начало. Ножът е опрял до гърлото на „дуковете" и те нямат друг избор освен победата. Вероятно ще я постигнат.

Прогноза за: Парма - Каляри 1:0

Наполи - Новара

Наполи се подхлъзна срещу Аталанта и „партенопеите" са с трета поредна загуба в шампионата. Хората на Мадзари се отдалечиха от третото място и с това намалиха шансовете си за участие в най-престжния европейски турнир догодина. Лавеци, Росати и Донадел са контузени, а Пандев ще изтърпи наказание. Схема на игра 3-4-1-2 с Варгас и Кавани начело на атаката и Инлер и Гаргано в средата на терена.

Новара почти сигурно ще играе догодина в Серия В. Шест кръга преди края 11 точки от спасителния бряг са твърде голяма дистанция, която на практика няма как да бъде преодоляна. Гостите са без контузените Ужкани, Силва, Йеда, Ригони, Луди и Марианини. Накзан е Гарсия. Вероятно Поркари ще се завърне в средата на терена. Атаката ще се води от Маскара и Карачило. Схема на игра 3-4-1-2.

Прогноза за Наполи - Новара 2:0

Киево - Удинезе

Киево загуби последният си мач, но с 42 точки в воя актив, „магаренцата" трябва да се чувстват безопасно. Независимо от това, Киево винаги играе много силно на собствен терен и е в състояние да затрудни всеки един отбор. Извън групата за мача остават контузените Москардели и Гулан, а Сардо и Пелисиер са контузени. Вероятно Ачерби ще бъде предпочетен пред Сезар за място в центъра на отбраната, докато Фрей ще замени Сардо от дясната страна. Драме се завръща и ще играе от самото начало, оставяйки Йокич на пейката. Схема на игра 4-3-2-1.

Удинезе е само с една победа в последните си пет мача, но въпреки това фриулци продължават да дишат във врата на Лацио. Основният проблем за Гуидолин се оказа не формата на възпитаниците му, а това, че пейката на отбора е много къса. Исла, Баду, Бенатиа и Бста продължават да лекуват контузии, а Пинци изтърпява наказание. Вероятно това ще наложи използването на Кода като трети човек в отбраната, докато Неутон ще седне на пейката. В средата на терена ще бъдат Пациенца и Асамоа, а Тордже или Флорес ще подкрепят Ди Натале отпред. Схема на игра 3-5-1-1.

И двата отбора вероятно ще се завърнат към обичайния си стил на игра с добра защита и внезапни контраатаки. Удинезе ще се опита да установи господство в средата на терена и д се разчита на майсторството на Ди Натале отпред. Интересен мач, който вероятно ще завърши без победител, но също така и много удобен, за да бъде потърсена в него една изненада.

Прогноза за: Киево - Удинезе 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
128