Алегри: Трябва да почакате за погребението ни


Н. Гавазов

Алегри: Трябва да почакате за погребението ни

Старши-треньорът на Милан Масимилиано Алегри даде своя коментар след победата над Киево с 1:0 в рамките на 32-я кръг на Серия А. Благодарение на този успех „росонерите" се върнаха на първото място с две точки пред Ювентус, който обаче тази вечер приема Лацио.

„Тази среща беше много важна за нас. Не играхме добре, но по-важното е, че успяхме да победим. Ако това не се беше случило, можеше да забравим за Скудетото. Хубавото е, че успяхме да превъзмогнем всички трудности, постоянната критика по наш адрес и постоянната практика да играем без няколко основни изпълнители", заяви Алегри за Sky Italia.

"Интересно ми е, какво ще пишат вестниците? По едно време имаше една вестникарска кампания в очакване на нашето поражение. За удоволствие на мнозина загубихме от Фиорентина и знаехме, че ако сега претърпим поражение, отново ще влезем в заглавията. Но трябва да почакат малко по-дълго за нашето погребение. Ние сме в борбата срещу Ювентус и имаме повече достойнства, отколкото те, защото сме изправени пред много контузии", каза още наставникът на Милан.

 

  Сподели
74