Анонс на някои срещи от 32 кръг на Серия А


Н. Гавазов

Анонс на някои срещи от 32 кръг на Серия А

Рома - Удинезе

Рома спечели 4 от последните си 5 мача у дома, но загуби 4 от последните си 5 гостувания. Особено болезнено и обидно е поражението в Лече срещу отбор, който се бори за своето оцеляване, още повече, че в 56-та минута резултат вече беше 4:0 в полза на домакините. Рома се намира на шесто място и има в актива си 47 точки - четири по-малко от своя утрешен съперник. Домакините са без контузените Бурдисо, Жуан, Симпличио, Греко, Касети, Борини и Лобонт. Роси и Тадей са в конкуренция за място на десния бек, вероятно Пиянич ще започне като титуляр. Тоти е на разположение и готов за игра. Схема на игра 4-3-1-2.

Удинезе се завърна на пътя на победата след лоша серия от пет мача, в която „фриулци" нямаха успех. Дистанцията от третия Лацио е на три точки, а „орлите" изглеждат по-решени да се преборят за топ 3, но хората на Гуидолин ще се борят до края и няма да се предадат. Извън строя поради контузии са Батокио, Иска, Баду, Фабрини, Флорес и Баста. Перейра ще бъде на десния фланг , Абди ще подкрепя Ди Натале, освен ако Барето не е готов да започне от първия съдийски сигнал. Схема на игра 3-5-1-1.

За някои хора мачът може да обещава да бъде много скучен, но това не е така, защото на практика ще се срещнат два различни тактически проекта и играта ще е много интересна. Рома ще се опита да запази владеенето на топката, докато динамичната халфова линия на Удинезе ще се опита да разруши плановете на домакините.

Коефициенти от bet365:
Рома - 1.95
Равен - 3.30
Удинезе - 4.00

Коефициенти от Offsidebet:
Рома - 1.90
Равен - 3.75
Удинезе - 4.00


Прогноза за: Рома - Удинезе 1:1

 


Наполи - Аталанта

Наполи не успя да спечели последните си три мача, допускайки три гола и това не позволи на „партенопеите" да се доближат до третия Лацио - разликата между тези два тима в момента е шест точки. Мадзари е изправен пред куп отсъствия, които ще принудят специалиста да промени обичайния си състав. Донадел, Маджо и Росати са контузени, а Зунига, Канаваро и Бритос са наказани. Отсъствието на крилата ще накара наставника да използва четирима защитника, което ще се случи едва за втори път от началото на сезона. Пандев ще бъде на пейката, докато Хамшик ще подкрепи Лавеци и Кавани отпред.

Аталанта не може да се чувства безопасно, но на тима предстоят мачове с отбори в долната част на таблицата за класиране, което означава, че отбора трябва да запази своята концентрация и да спечели всички точки срещу преките си конкуренти за оставане в елита. Капели, Марилунго и Бриги са контузени, а Дони и Манфредини изтърпяват наказание. Опциите в нападение не са толкова големи, защото Денис не е напълно готов за мача. Вероятно Габиадини ще помага на Тирибоки от първия съдийски сигнал. Лучини е настроен да замени Манфредини в центъра на отбраната Фери е в конкуренция с Раймонди. Колантонуоно единствено няма да променя обичайната си халфова линия с Моралес и Шелото по фланговете.

Наполи ще атакува от първия съдийски сигнал, но играчите все още трудно се адаптират към новата формация. От друга страна Аталанта изглежда много солиден със своята схема 4-4-2 и домакините ще трябва много да е постараят за да вкарат гол.

Коефициенти от bet365:
Наполи - 1.44
Равен - 4.00
Аталанта - 8.50

Коефициенти от Offsidebet:
Наполи - 1.45
Равен - 3.75
Аталанта - 8.50


Прогноза за: Наполи - Аталанта 1:0

 


Интер - Сиена

Интер все още търси своя баланс след треньорската смяна и в същото време „нерадзурите" се отдалечиха на девет точки от третия Лацио след като през уикенда не успяха да победят Киево в Триест. Домакините са без контузените Алварес, Майкон, Снайдер и Кастайнос. Лусио и Сезар се завръщат след изтърпяване на наказанията си. Вероятно Страмачони ще запази схема на игра 4-3-3, още повече, че Снайдер го няма. Така Интер ще играе без атакуващи халфове, а в стартови състав може да се завърне Пацини.

Сиена спечели изненадващо седем точки срещу Киево, Удинезе и Аталанта и „зебрите" се изкачиха чак на 10-то място. По-важното е, че отборът събра 39 пункта - една по-малко от границата, която се смята, че може да гарантира безопасността на тима. Анжело и Калайо са контузени и това са единствените отсъстващи от състава на гостите. Ако схемата на игра е 4-4-2, Бриенца и Дестро ще водят атаката, тогава Гроси отива на левия фланг, а Дел Гросо ще се върне назад в отбраната.

Страмачони обича да налага атакуващ стил на игра и вероятно ще видим точно това от самото начало на мача. Домакините ще имат голямо желание да спечелят мача на фона на трудните срещи на своите конкуренти, но Сиена няма да се откаже от идеята да вземе нещо в Милано, така че „нерадзурите" ще трябва да внимават за грешки.

Коефициенти от bet365:
Интер - 1.61
Равен - 3.80
Сиена -5.50

Коефициенти от Offsidebet:
Интер - 1.60
Равен - 3.60
Сиена -5.75


Прогноза за: Интер - Сиена 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
149