Рея: Надяваме се на победа срещу Ювентус


Н. Гавазов

Рея: Надяваме се на победа срещу Ювентус

Старши-треньорът на Лацио Еди Рея не пропусна да похвали Ювентус преди утрешния мач на своя тим срещу лидера в класирането. Както е известно, след изиграването на кръга през уикенда "бианконерите" изпревариха Милан във временното класиране, но играчите на Антонио Конте са изправени пред тежко домакинство срещу Лацио, който се стреми на всяка цена да запази третото си място.

„Продължаваме да преживяваме победата над Наполи, която може да се окаже ключова за нас в борбата за третото място. Тези три точки са много важни, още повече, че не играхме с оптималния си състав. Но не смятаме да се отпускаме и да повтаряме грешките, които допуснахме след победата си в Римското дерби", заяви Рея за Corriere dello Sport.

„Сега ни очаква Ювентус - още по-сериозен противник, чиито играчи са силни и бързи. Дори Леонардо Бонучи и Джорджо Киелини, въпреки че те са физически мощни, те са бързи. Колкото до Пирло, той е феномен и винаги прави разликата. Но ние ще се сражаваме във всяко единоборство и се надяваме на победа", каза още 66-годишният наставник на Лацио.

 

  Сподели
155