Киево - Милан: Росонерите ще се завърнат на победния си път


Н. Гавазов

Киево - Милан: Росонерите ще се завърнат на победния си път

Киево - Милан
Стадион: "Марк'Антонио Бендегоди", Верона
Дата: 10.04.2012г.
Час: 21:45
Съдия:


Стартът на 32-я, междинен кръг на Серия А ще бъде даден със срещата Киево - Милан. Домакините отдавна преминаха границата от 40 точки и оттук до края на шампионата вероятно ще играят без напрежение, още повече, че зоната на евротурнирите е толкова далече, а и „летящите магарета" нямат потенциала на Рома и Интер, за да помислят да направят каквото и да е. Иначе, хората на Ди Карло продължават да демонстрират добра форма и постигна две поредни победи, а освен това са и без загуба в последните си четири мача.

Милан преживява истински кошмар - „росонерите" бяха елиминирани от Барселона в Шампионската лига, а освен това не успяха да спечелят последните си два мача в Лигата. През уикенда хората на Алегри загубиха с 1:2 домакинството си на Фиорентина и по този начин отстъпиха първото място на Ювентус. През последните седем кръга в шампионата на Серия А е възможно да се случи всичко, но Милан, ако иска да запази живи шансовете си за титла, ще трябва не само да не допуска подобни грешки, а да спечели всичките си срещи до края.

Домакините ще бъдат без контузените Урибе, Москардели, Ачерби и Гулан. Все още не е ясно състоянието на Драме и на Джокич. Ако все пак последните двама не успеят да се възстановят, Сардо за първи път от началото на сезона ще бъде използван на левия фланг на отбраната. Схемата на игра ще е 4-3-1-2, но вероятно Ди Карло ще збере по-отбранителен вариант със Саммарко зад двамата нападатели, което означава, че Тереау или Палоши ще отпаднат от стартовия състав. Дайнели и Сезар се конкурират за място в центъра на отбраната, докато позицията на Андреоли изглежда сигурна.

По всичко изглежда, че епидемията от контузени играчи ще продължи за Милан до края на сезона. Силва, Пато, Фламини, Рома, Индзаги, Меркел и Щрасер са контузени. Бонера, Амброзини и Акуилани изтърпяват наказания, а състоянието на Лука Антониони все още е под въпрос. Добрата новина е завръщането на Неста, който ще замени Бонера. Ван Бомел поднови тренировки, но едва ли ще започне като титуляр, което означава, че отново Мунтари ще намери място в средата на полето. Милан обаче има изобилие от възможности отпред и се очаква, че Макси Лопес и Робиньо да подкрепят Ибрахимович от първия съдийски сигнал, а на по-късен етап от мача да видим Касано, Ел Шаарави и Боатенг.

Очакванията са гостите да бъдат по-активния отбор и с дълги пасове към Ибрахимович и Лопес да бъде оказан натиск върху противниковата отбрана. Киево ще се опита да убие темпото на игра, както обикновено „магаренцата" играят срещу големите клубове, а също така да контраатакуват опасно. Любопитен мач, чийто изход в голяма степен ще зависи от моралното и физическото състояние на Милан. Ако шампионите не са загубили своя дух, те са по-класния отбор и логичното е да си тръгнат с трите точки от Верона.

Последни 5 изиграни срещи:

Киево:

09 март Киево - Интер (Серия А)
18 март Болоня - Киево 2:2 (Серия А)
25 март Киево - Сиена 1:1 (Серия А)
01 април Фиорентина - Киево 1:2 (Серия А)
07 април Киево - Катания 3:2 (Серия А)

Милан:

24 март Милан - Рома 2:1 (Серия А)
28 март Милан - Барселона 0:0 (Шампионска лига)
31 март Катаня - Милан 1:1 (Серия А)
03 април Барселона - Милан 3:1 (Шампионска лига)
07 април Милан - Фиорентина 1:2 (Серия А)


Досегашни срещи:

Киево - Милан
19 срещи
2 победи за Киево
3 равенства
14 победи за Милан
Голова Разлика: 35:15 за Милан


Коефициенти от bet365:
Киево - 6.50
Равен - 3.60
Милан - 1.57

Коефициенти от Offsidebet:
Киево - 6.25
Равен - 3.50
Милан - 1.60

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
134