Интер не се справи с Каляри, Рома се издъни като гост на Лече (видео)


В. Мухарски

Интер не се справи с Каляри, Рома се издъни като гост на Лече (видео)

Каляри и Интер не успяха да се победят, завършвайки наравно на „Нерео Роко" - 2:2. Още в 5-ата минута Давиде Астори с красив удар откри резултата, но само 120 секунди по-късно Диего Милито се възползва от подаване на Мауро Сарате и изравни - 1:1.

След почивката двата тима си вкараха по още един гол. Маурисио Пинила се разписа в мрежата на Лука Кастелаци за втори път - 2:1, въпреки че останаха съмнения, че е бил в положение на засада.

Inter Milan's Esteban Cambiasso (L) Celebrates
 
Пинила изрази бурно радостта си, покачвайки се на оградата на трибуните и по този начин си изкара втори жълт картон. По този начин домакините от остров Сардиния доиграха последния половин час от мача с човек по-малко.

Inter Milan's Head Coach Andrea Stramaccioni Reacts

Интер се възползва от численото си предимство и още в следващата атака Естебан Камбиасо получи топката в наказателното поле и с хубав удар направи 2:2 в 63-ата минута.

Cagliari's Andrea Cossu (R) Fights

До края на срещата „нерадзурите" направиха доста пропуски и двата тима си поделиха по една точка. След тази среща Интер вече има 45 пункта на седмата позиция и остава на 2 от шестия Рома, който загуби от Лече с 4:2.

Lecce's Juan Guillermo Cuadrado Of Colombia, Top, And AS Roma's Jose Angel Of Spain Fight For The Ball

Головете за Лече реализираха Луис Муриел (22), Давид Ди Микеле (44 и 56) и Луис Муриел (49), а за "вълците" точни бяха Боян Къркич в 88-ата и Ерик Ламела в 90-ата минута. Българският национал Валери Божинов започна мача на пейката за Лече, но се появи в игра в 74-ата минута.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
106