Конте: Чакаме Милан да сгреши


Н. Гавазов

Конте: Чакаме Милан да сгреши

Старши-треньорът на Ювентус Антонио Конте коментира снощната среща от 31-я кръг на Серия А с Наполи. Както е известно, „бианконерите" надиграха категорично своя противник и не оставиха никакви съмнения относно превъзходството си, а добрата игра на торинци намери отражение в класическото 3:0, което остана на светлинното табло след края на мача „Ювентус Арена".

„През последните две седмици ние победихме Интер и Наполи, два отбора, за които преди началото на сезона специалистите предвиждаха по-високо класиране, отколкото Ювентус. Победата над Наполи трябва да стане повод за гордост, защото „адзурите" са отличен тим, който игра в Шампионска лига и израсна много под ръководството на Мадзари", заяви Конте за Sky Italia.

„Гордея се с моите момчета, защото те показват голямо израстване, включително и в психологически план. Разбира се, ние гледаме и тези преди нас - Милан и се надявам да извлечем полза от техните грешни стъпки. Но „росонерите" са много силен отбор, с голяма дълбочина на състава и независимо от травмите, които ги сполетяха, Милан си остава на върха и в допълнение продължава да играе в Шампионската лига", каза още наставникът на Ювентус.

 

  Сподели
90