Лацио ще усложни положението на Парма


Н. Гавазов

Лацио ще усложни положението на Парма

Парма - Лацио
Стадион: "Енио Тардини", Парма
Дата: 31.03.2012г.
Час: 21:45
Съдия:

 
Парма изглеждаше добре в началото на годината, но постепенно нещата започнаха да се влошават – последната победа на „дуковете” е от 5 февруари във Верона и това изпрати тима на 17-то място в класирането само на 5 точки от Лече и 8 от Новара. Следващата седмица хората на Роберто Донадони гостуват на Удинезе и нещата за Парма наистина могат да станат зловещи. „Изпадане? Това е вирус, който не е за нас”, заяви управляващият директор Пиетро Леонарди.

Положението в Лацио също не е много сигурно, защото „орлите” загубиха много точки в борбата си с Наполи за място в Шампионската лига и в миналия кръг по всичко изглеждаше, че нещата няма да се променят за столичния отбор, но попадението на Диакийте в 88-та минута на мача с Каляри донесе успехът за хората на Еди Рея, но по никакъв начин не намали напрежението върху тях. Засега Лацио остава на трета позиция на три точки от Наполи и Удинезе, но битката за последното място в Шампионската лига обещава да бъде ожесточена.
 
Марига и Паладино са контузени от домакините. Вероятно Жакардо ще замени Сантакроче след като изтърпя наказанието си. Конкуренцията по фланговете е голяма – Валиани и Биабияни се борят за място на десния, а Модесто и Гоби за левия. Джовинко и Флкари ще започнат отново заедно.

Гостите са без контузените Клозе, Лулич и Станкевичиус. Наказан е Диакийте. При това положение вероятно Маури и Хернандс ще подкрепят единственият нападател Козак. Кандрева тренира цяла седмица, но е малко вероятно да започне като титуляр. Най-добрата новина за феновете на столичния клуб е, че отбраната е типичната, която сме свикнали да виждаме в Лацио и най-после Рея ще може да използва всички свои опитни бранители.
 
Въпреки разположението си в различните краища на таблицата за класиране, очертава се много оспорван мач, защото и двата отбора имат неистова нужда от точки, ако искат да запазят мечтите си живи. Добрата новина за гостите е завръщането в отбраната на контузените и наказаните, а лошата е отсъствието на Клозе. Домакините изглежда са на кръстопът и Донадони продължава да търси на оптималния стартов състав. В крайна сметка мачът ще бъде спечелен от здравите защити, но най-вече от този отбор, който надделее в средата на терена.


Последни 5 изиграни срещи:
 
Парма:

 
04 март Парма - Наполи 1:2 (Серия А)
07 март Парма - Фиорентина 2:2 (Серия А)
11 март Аталанта - Парма 1:1 (Серия А)
17 март Парма - Милан 0:2 (Серия А)
25 март Чезена - Парма 2:2 (Серия А)
 
Лацио:
 
26 февруари Лацио - Фиорентина 1:0 (Серия А)
04 март Рома - Лацио 1:2 (Серия А)
11 март Лацио - Болоня 1:3 (Серия А)
18 март Катаня - Лацио 1:0 (Серия А)
25 март Лацио - Каляри 1:0 (Серия А)

Досегашни срещи:
 
Парма - Лацио
 
41 срещи
 13 победи за Парма
 12 равенства
 16 победи за Лацио
 Голова Разлика: 50:43 за Лацио

Коефициенти от bet365:
Парма - 2.50
Равен - 3.00
Лацио - 3.00
 
Коефициенти от Offsidebet:
Парма - 2.60
Равен - 3.00
Лацио - 2.80

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
210