Агент: Тримата тенори остават в Наполи


Н. Гавазов

Агент: Тримата тенори остават в Наполи

Лидерите на Наполи Езекиел Лавеци, Марек Хамшик и Едисон Кавани ще останат в клуба и през следващия сезон, независимо от интересът към тримата от страна на редица европейски топ отбори. Тази новина съобщи лично агентът на Лавеци в интервю за Radio Kiss Kiss. Както е известно, добрите изяви на въпросните играчи привлякоха към тях интереса от страна на няколко големи европейски отбора, сред които Манчестър Сити и Реал Мадрид, а след осминафиналната среща от Шампионската лига против Челси се заговори, че Лавеци ще премине в лагера на „аристократите".

„Тримата тенори" ще останат в Напои. Те имат дългосрочни договори с клуба си. Решението ще вземе президента Де Лаурентис. Впрочем, много е важно отбора отново да попадне в Шампионска лига, защото напълно е възможно да възникне някакво недоволство", заяви агент Алесандро Мацони.

„Видях, че Лавеци беше разстроен от смяната си в мача срещу Челси, но това се случва с всеки играч и не бива да му се обръща никакво внимание. Той никога не се предава и прави всичко в името на отбора си. Това е част от играта и не бива да се раздува историята. Той се намира в отлични отношения с Мадзари и със съотборниците си", допълни представителят на Лавеци.

 

  Сподели
107