Интер: Искаме Исла!


Н. Гавазов

Интер: Искаме Исла!

Интер потвърди, че атакуващият полузащитник на Удинезе Маурисио Исла е трансферна цел за лятото. Както е известно, 23-годишният чилийски национал попадна в центъра на спекулации за след края на сезона, след като неговият агент потвърди наскоро, че първоначалните разговори за заминаването на Исла от „Стадио Фриули" са започнали.

„Нерадзурите" са един от онези клубове, които се свързват с десния полузащитник, който в момента се възстановява от контузия на коляното. В четвъртък спортният директор на Интер Марко Бранка призна, че клуба ще направи всичко възможно за да привлече в редиците си чилийския национал.

„Маурисо Исла е много талантлив и интересен играч, който се е състезавал много години на най-високо ниво в Серия А. Той е една от нашите трансферни цели за следващия сезон, но ние все още не сме влезли в официални преговори с Удинезе относно прехвърлянето му", заяви Бранка за чилийския вестник La Tercera.

Изданието съобщава също така, че миналата година Бранка е предложил 13 милиона за Исла, но офертата е била пренебрегната, което предполага, че тази година „нерадзурите" ще се опитат срещу 15 милиона евро да си осигурят услугите на полузащитника, който освен всичко, може да играе като нападател или защитник, а също и в центъра на полузащитата.

 

  Сподели
80