Ювентус няма да спечели в Рим


.

Ювентус няма да спечели в Рим

Рома посреща Ювентус в дербито на кръга в Серия А. За двата тима двубоят е от изключително значение, тъй като преследват важни цели.

Домакините от Рим трябва да се класират на 4-ата позиция в края на шампионат, за да участват в Шампионската лига и през следващия сезон. “вълците” засега са 6-ти, на две точки от заветната цел, където се е настанил Дженоа. Фиорентина обаче също е в битката за ценното място. Рома вече няма задължения в Шампионската лига, тъй като отпадна от Арсенал. В последния си мач в серия а пък Тоти и компания стигнаха до 2:2 срещу Сампдория.

Целта на Ювентус е далеч по-голяма, но затова пък и трудно постижима. “Бианконерите” трябва да настигнат лидера Интер, за да станат шампиони. Засега от тази мечта ги делят 7 точки и след този кръг много от нещата могат да се решат. Юве също бе освободен от евроучастие и подобно на Рома от английски тим - Челси  В последния си двубой “старата госпожа” погуби Болоня с 4:1 и показа, че е в добра форма.

Контузиите продължават да скапват сезонна на Рома. Матео Бриги не тренира в четвъртък и е под въпрос. Даниеле де Роси, Марко Мота, Съли Диамутен и Давид Писаро са наказани, а Акуилани и Тадей са контузени. Марко Касети и Симоне Пертота също са под въпрос. Сериозно е положението със Сисиньо, Тоти и Жуан.

Павел Недвед се връща в игра, след като пропусна миналяи кръг. Киелини счупи нос, но може да играе с маска. Легроталие има проблем с лявото коляно. Маркизио е с по лека травма. Каморанези, Сисоко, дзанети, Амаури, Де Келие и Манингер са аут по различни причини.

Така на “Олимпико” ще излязат два осакатени тима в един от най-важните си мачове през сезона. Видимо е, че при Рома проблемите са повече, което дава лек аванс на Ювентус. Все пак най-вероятният изход тук е равенството.

Вероятни състави:

Рома: Дони, Панучи, Мексес, Лория, Рийзе, Филипе, Бриги, Тонето, Баптища, Вучинич, Менес

Ювентус: Буфон, Григера, Мелберг, Киелини, Молинаро, Салихамиджич, Тияго, Поулсен, Недвед, Якуинта, Дел Пиеро

Последни 5 мача:

Рома: РРРРП
Ювентус: ПРППР

Прогноза – 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
210