Милан - Лече: Без шансове за гостите


Н. Гавазов

Милан - Лече: Без шансове за гостите

Милан - Лече
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 11.03.2012г.
Час: 16:00
Съдия: Андреа Де Марко

Милан посреща Лече в среща от 27-я кръг на Серия А. „Росонерите" се нуждаят от силен отговор на поражението си в Лондон в средата на седмицата и в този смисъл мачът с „апулийските вълци" идва точно навреме. Всъщност, разгромът на „Емирейтс" в края на краищата може да се окаже един полезен урок за треньора Алегри и неговите играчи, а именно, че не бива да бъде подценяван никой отбор. Във вътрешният шампионат „росонерите" са без загуба в пет поредни мача и благодарение на грешните стъпки на Ювентус, Милан е лидер в класирането с две точки пред „бианконерите".

Лече се намира в много добра форма и „вълците" загубиха само един от последните си девет мача, но въпреки това, тимът от Южна Италия все още не се е измъкнал от зоната на изпадащите. Миналият уикенд хората на Серсе Косми бяха близо до успех срещу Дженоа, но голът на Скули от „грифоните" попари надеждите на домакините за трите точки. Така Лече продължава да бъде в тройката на неудачниците на четири пункта от спасителния бряг.

Лазаретът на Милан продължава да бъде упорито препълнен: Пато, Касано, Меркел, Зеедорф и Щрасер се намират в него, а под съмнение са Лопес, Боатенг и Неста. Очакванията бяха, че съвсем скоро ще видим Гатузо в игра, но вчерашните новини около полузащитника не са толкова добри и според съветите на лекарите, Дженаро ще трябва да намали постепенно дозите на препаратите и чак тогава да започне да играе пълноценно. Акуилани може да започне като титуляр, а Ночерино да получи почивка. Вероятно Ибрахимович и Робиньо ще излязат като титуляри, което означава, че Ел Шаарави и Индзаги отиват на пейката.

Серсе Косми няма да може да разчита на половин дузина ключови играчи: контузени са Серджо, Гуадрадо и Гросмюлер, а наказания изтърпяват Ди Микеле, Делвекио и Томович. Това може да даде шанс на Божинов да започне като титуляр начело на атаката заедно с Мюриел, както и на Бласи да стартира на десния фланг на полузащитата. В отбраната вероятно Одо и Еспозито ще бъдат титуляри, което означава, че Милионико и Томович се връщат на пейката.

- Милан спечели последните си 7 мача срещу Лече във всички състезания.
- Милан вкара поне 2 гола в последните си 8 домакински мача срещу Лече във всички турнири.
- Милан е непобеден в 21 от последните си 22 домашни срещи в Серия А.
- Милан спечели едновременно първите полувремена и целите мачове в 5 от последните си 6 домакински мача срещу Лече във всички турнири.
- Лече вкара поне 2 гола в последните си 3 мача в Серия А.
- Лече е непобеден в последните си 5 мача в Серия А.

Домакините ще се опитат да задържат повече топката и по всякакъв начин да търсят Ибрахимович, който беше най-добър миналата седмица в Палермо. Лече може да се адаптира към своя опонент, прихващайки здраво шведския нападател и чрез контраатаки да се опита да изненада отбраната на „росонерите", която беше толкова смущаващо надиграна в Лондон. Въпреки това, Милан би трябвало да остане търпелив и да не забавя темпото и ако хората на Алегри постигнат това, тогава Лече ще има малък шанс дори за точка.


Последни 5 изиграни срещи:

Милан:

15 февруари Милан - Арсенал 4:0 (Шампионска лига)
19 февруари Чезена - Милан 1:3 (Серия А)
25 февруари Милан - Ювентус 1:1 (Серия А)
03 март Палермо - Милан 0:4 (Серия А)
06 март Арсенал - Милан 3:0 (Шампионска лига)

Лече:

05 февруари Лече - Болоня 0:0 (Серия А)
12 февруари Аталанта - Лече 0:0 (Серия А)
19 февруари Лече - Сиена 4:1 (Серия А)
26 февруари Каляри - Лече 1:2 (Серия А)
04 март Лече - Дженоа 2:2 (Серия А)


Досегашни срещи:

Милан - Лече

29 срещи
17 победи за Милан
10 равенства
2 победи за Лече
Голова Разлика: 56:24 за Милан


Коефициенти от bet365:
Милан - 1.20
Равен - 6.00
Лече - 15.00

Коефициенти от Offsidebet:
Милан - 1.22
Равен - 5.75
Лече - 13.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
141