Дженоа и Ювентус няма да се победят


Н. Гавазов

Дженоа и Ювентус няма да се победят

Дженоа - Ювентус
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 11.03.2012г.
Час: 16:00
Съдия: Никола Рицоли

Дженоа е без победа в пет поредни срещи, след една серия от добри мачове, включваща успехи над Удинезе, Лацио и Наполи. Очевидно е, че старши-треньорът Марино търси някакъв баланс, защото „грифоните" не успяха да надделеят в последните си три двубоя над аутсайдери и това смъкна генуезци на 14-то място в класирането на седем точки от опасната зона.

Ювентус ще се опита да се върне в списъка на победителите, когато в неделя пътува до „Луджи Ферарис" като преди това „бианконерите" пропуснаха да си върнат първото място - равенствата срещу Киево и Болоня се отъждествяват не със спечелването на две точки, а със загубата на четири. Засега „Старата дама" остава на второ място, на две точки след шампионите и както заяви днес Матри, борбата за Скудетото продължава.

За домакините Андреас Гранквист е контузен и със сигурност отпада за утрешния сблъсък. Скули работи упорито през седмицата за да преодолее незначителната травма, която получи в Лече, но неговото присъствие на терена остава съмнително. Подобно е състоянието на енщата и при Чезаре Бово и Лука Антонели. Вероятно Место ще заеме позиция в дясната част на халфовата, с Роси зад него и Янкович на противоположния фланг. Джилардино се завърна на разположение и се очаква да бъде на терена от първия съдийски сигнал.

Андреа Бардзали и Джорджо Киелини няма да пътуват до Лигурия заради травми, а към тях ще се просъедини и наказания Леонардо Бонучи. Това вероятно ще накара Антонио Конте да включи Видал в центъра на защитата - за първи път от началото на сезона, което означава, че Джиачерини ще заеме неговото място в халфовата линия заедно с Пирло и Маркизио. Пепе и Вучинич ще подкрепят Матри отпред, освен ако Конте не пусне в игра Дел Пиеро.

- Ювентус е непобеден в последните си 27 мача в Серия А.
- Ювентус отбеляза под 2,5 гола в 12 от последните си 14 мача в Серия А.
- Ювентус вкара поне 2 гола в последните си 8 мача срещу Дженоа във всички турнири.
- Дженоа допусна най-малко 2 гола в 9 от последните 11 мача в Серия А.
- Ювентус е не победен в 10 от последните си 11 мача срещу Дженоа във всички турнири.

Очакванията са за отворен мач, особено на фона на дисбаланса в състава на Дженоа и това може да накара гостите да играят малко по-нападателно, отколкото го правят извън Торино. В същото време не е изключено домакините сами да приемат играта в своята половина и да заиграят на контраатака, търсейки своя шанс. Не е изключено, смените на по-късен етап да променят статуквото на терена, но най-вероятно е двата тима да не успеят да се победят - поне играта на „бианконерите" срещу Киево и Болоня ни кара да предполагаме точно това.

 

Последни 5 изиграни срещи:

Дженоа:

12 февруари Катаня - Дженоа 4:0 (Серия А)
15 февруари Аталанта - Дженоа 1:0 (Серия А)
19 февруари Дженоа - Киево 0:1 (Серия А)
25 февруари Дженоа - Парма 2:2 (Серия А)
04 март Лече - Дженоа 2:2 (Серия А)

Ювентус:

15 февруари Парма - Ювентус 0:0 (Серия А)
18 февруари Ювентус - Катаня 3:1 (Серия А)
25 февруари Милан - Ювентус 1:1 (Серия А)
03 март Ювентус - Киево 1:1 (Серия А)
07 март Болоня - Ювентус 1:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Дженоа - Ювентус

103 срещи
21 победи за Дженоа
22 равенства
60 победи за Ювентус
Голова Разлика: 219:116 за Ювентус


Коефициенти от bet365:
Дженоа - 4.33
Равен - 3.50
Ювентус - 1.83

Коефициенти от Offsidebet:
Дженоа - 4.00
Равен - 3.30
Ювентус - 1.90

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
129