Интер и Наполи с победи в днешните срещи от Серия А (видео)


В. Мухарски

Интер и Наполи с победи в днешните срещи от Серия А (видео)

Интер победи Киево като гост с 2:0 в срешща от Серия А. Играчите на Интер бяха по-добрия тим на терена, но стигнаха до успеха в края на мача. В 14-ата минута те получиха правото да изпълнят дузпа, но Диего Милито пропусна от бялата точка.

Само 4 минути по-късно "нерадзурите" отново бяха много близо до гола, но удар на Уесли Снайдер попадна право в напречната греда. През първата част пропуски за гостите от Милано направиха още Санети и Станкович.

След почивката Андреа Поли, Снайдер и Камбиасо бяха близо до попадение, но нямаха късмет при завършващия удар. Все пак в 87-ата минута Валтер Самуел откри резултата, а с асистенция се отчете Снайдер. 3 минути по-късно Диего Милито се реваншира за пропуснатата дузпа през първата част и вкара за крайното 2:0.

В друга среща от кръга Наполи победи като домакин Каляри с 6:3. Марек Хамшик (10), Паоло Канаваро (19), Езекиел Лавеци (56) от дузпа, Валтер Гаргано (70), Кристиан Маджо (84) и автогол на Давиде Астори в 30-ата минута бяха точни за тима от Неапол. Хоакин Ларивей вкара попаденияta за госите от Каляри. Той се разписа в 38-ата, 77-ата и 90-ата минута на срещата.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
119