Интер ще продължи по верния път към Скудетото


.

Интер ще продължи по верния път към Скудетото

Интер посреща Фиорентина в дербито на кръга на Серия А. “Нерадзурите” са лидер в шампионата със 7 точки аванс пред втория Ювентус като за тях това е най-важната надпревара през сезона, тъй като преди два дена отпаднаха от Шампионската лига. Всъщност Интер изигра силен мач срещу Манчестър Юнайтед, но нямаше шанс срещу мощните “червени дяволи”. Иначе в последния кръг на Серия А момчетата на Жозе Моуриньо се справиха блестящо с Дженоа и нанесоха първа домакинска победа на “грифоните”.

Фиорентина пък е на заветната четвърта позиция в класирането, но има само точка преднина пред Дженоа и Рома. В последният си мач “Ла Виола” записа изненадваща загуба с 0:2 от Палермо. Преди това направи 1:1 със слабака Реджина. Иначе в турнира за Купата на УЕФА “виолетовите” нямаха шанс срещу Аякс.

Интер има някои проблеми в защита като контузени са Бурдисо, Матераци и Киву. За Фиорентина аут е Марио Сантана поради контузия, а Дарио Даинели е наказан.

Мачът няма да е лек за Интер, но те вече са освободени от задълженията си в Шампионската лига и ще могат да се концентрират върху изявите си у дома, а за запазване на титлата най-важно е да се печелят дербитата. У дома “нерадзурите” едва ли ще сгрешат.

Вероятни състави:

Интер: Сезар, Майкон, Самуел, Кордоба, Сантон, Мунтари, Камбиасо, Санети, Станкович, Адриано, Ибрахимович

Фиорентина: Фрей, Комото, Гамберини, Кролдруп, Варгас, Кузманович, Йоргенсен, Монтоливо, Мело, Джилардино, Муту

Последни 5 мача:

Интер: ЗПЗРР
Фиорентина: ЗРРПЗ

Прогноза – 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
182