Раниери: Опитвам се да давам най-доброто за Интер


Н. Гавазов

Раниери: Опитвам се да давам най-доброто за Интер

Старши треньорът на Интер Клаудио Раниери сподели своите впечатления от срещата от 26-я кръг на Серия А с Катания и разказа за своето положение в клуба. Както е известно, „нерадзурите" завършиха при резултат 2:2 на „Сан Сиро" и намалиха значително шансовете си за участие в евротурнирите през следващия сезон.

„Съперникът се отнесе много внимателно към своите положения, а на нас не ни достигна решителност. Започнахме добре, но след това темпото падна. Това се случи след гола на Катания. Имам велики играчи в състава си, които на полувремето в съблекалнята се гледаха един друг в очите и след почивката на терена излезе друг отбор", заяви Раниери за Sky Italia.

"Снайдер е шампион и разговаряхме с него. Той със сигурност може да ни помогне за в бъдеще, но иска време за да намери себе си. Ключова роля изигра Форлан, въпреки че не действаше на обичайната си позиция", каза наставникът на Интер.

"Моята позиция? Опитвам се да давам най-доброто от себе си за отбора и да върша добре работата си. Аз никога не бягам от трудностите. Въобще, годинта се оказва странна за Интер. Добрите мачове се редуват с неуспехи. Имам договор за още две години и се надявам да остана. Сега просто съм съсредоточен върху работта си. Може ли да станем трети? Важното е да останем концентрирани, а след това ще дойде всичко останало", завърши Раниери.

 

  Сподели
89