Интер - Катания: Бедата от Апиано Джентиле ще бъде прогонена


Н. Гавазов

Интер - Катания: Бедата от Апиано Джентиле ще бъде прогонена

Интер - Катания
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 04.03.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Доменико Чели

Интер посреща Катания в среща от 26-я кръг на Серия А - според статистиката, ломбардийци и сицилианци не могат да завършват наравно и за последно разделиха точки през далечната 1984 година. Превесът разбира се е на страната на „нерадзурите", но през сегашния сезон кризата в миланския гранд даде отражение на неговите резултати. Трудно е да кажем какво ще се случи с Интер през следващият сезон, ако отборът продължи с жалкото си представяне от последните си осем двубоя, в които Интер регистрира седем загуби. Президентът Морати се опита да успокои обстановката, обещавайки, че независимо от резултата в двубоя срещу Катания Клаудио Раниери остава на своя пост, но колко още ще бъде изпитано търпението на петролния бос? Интер в момента се намира на седмо място в класирането с 36 точки и с почти нулеви шансове да попадне в следващото издание на Шампионска лига.

Катания пристига в Ломбардия в добро настроение, защото хората на Винченцо Монтела спечелиха две поредни срещи и имат само една загуба в последните си шест мача. Отборът не е подложен на натиск и заемайки 10-то място на девет точки от опасната зона, „слоновете" са спокойни и уверени в себе си. Освен това, гостите ще излязат на „Сан Сиро" и с нужния оптимизъм на фона на низходящото представяне на техния противник, убедени, че могат да откраднат точка, което от своя страна би им дало още по-голямо спокойствие.

За домакините Рикардо Алварес, Фреди Гуарин и Андреа Ранокия са контузени, а Люк Кастайнос изтърпява наказание. Майкон е на разположение за мача и в този случай Раниери може да сложи Санети отляво и да изпрати Киву на пейката. Очевидно е, че треньорът ще се върне на схемата 4-4-2, която се оказа много успешна за тима до януари, с Пацини и Милито отпред. А това означава, че Снайдер и Форлан ще седнат на пейката.

За гостите няма да играят контузените Андреа Кампаняро и Алесандро Потенца. Бариентос и Гомес са на разположение и са готови за сътрудничество с Бергесио на върха на атаката. Иско и Биаджианти са в спор за място в средата на терена, а Лоди и Алмирон са сигурни титуляри. Схема на игра 4-3-3 с Каризо на вратата сместо Косицки.

- Интер спечели последните си 5 мача срещу Катания във всички състезания.
- Интер не успя да вкара гол в последните си 4 мача във всички състезания.
- Интер и Катания отбелязаха помежду си над 2,5 гола в последните си 5 мача помежду си.
- Интер вкара поне два гола в последните си 5 домакински мача срещу Катания във всички турнири.

Очевидно е, че Снайдер няма да започне мача, което ще накара хората на Раниери да работят повече по фланговете за да бъдат доставяни топки на нападателите. Монтела ще се придържа към схема 4-3-3, но с повече свобода на действие на крайните полузащитници с цел разстройване играта на „нерадзурите" по фланговете. Много неща в този мач ще зависят от това, как ще започне срещата. Интер отчаяно се нуждае от успех, а Пацини трябва да докаже, че заслужава място на финалите на Евро 2012, така че може да очакваме голяма активност от страна на Джампаоло. Законът за вероятностите във футбола гласи, че с всеки по-следващ мач на Интер завършил без голове на миланци, шансовете да бъде отбелязан гол на „нерадзурите" нараства. Рано или късно ще бъде сложена край на тази тенденция, но въпросът е кога ще бъде прогонена бедата от Апиано Джентиле. Иска ми се да вярвам, че това ще стане в мача с Катания.


Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

05 февруари Рома - Интер 4:0 (Серия А)
12 февруари Интер - Новара 0:1 (Серия А)
17 февруари Интер - Болоня 0:3 (Серия А)
22 февруари Олимпик Марсилия - Интер 1:0 (Шампионска лига)
26 февруари Наполи - Интер 1:0 (Серия А)

Катаня:

08 февруари Катаня - Рома 1:1 (Серия А)
12 февруари Катаня - Дженоа 4:0 (Серия А)
18 февруари Ювентус - Катаня 3:1 (Серия А)
22 февруари Сиена - Катаня 0:1 (Серия А)
26 февруари Катаня - Новара 3:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Интер - Катаня

29 срещи
21 победи за Интер
3 равенства
5 победи за Катаня
Голова Разлика: 65:27 за Интер


Коефициенти от bet365:
Интер - 1.66
Равен - 3.50
Катания - 5.50

Коефициенти от Offsidebet:
Интер - 1.75
Равен - 3.35
Катания - 4.75

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
141