Анонс на 25 кръг на Серия А


Н. Гавазов

Анонс на 25 кръг на Серия А

Киево - Чезена

Киево има две победи в последните си пет мача, но „летящите магарета" претърпяха поражения в последните си две домакинства. Отборът е на 12-то място с 30 точки и основание за паника не може да има, защото дистанцията от опасната зона засега е доста внушителна - девет пункта. Ди карло няма да може да разчита на Тереау, Драме и Брадли, които са контузени. Под съмнение е участието на Саммарко. Триото от травмирани играчи ще бъде заменено от Крузадо, Хетемаж и Джокич.

Киево (4-3-1-2): Сорентино, Сардо, Андреоли, Ачерби, Джокич, Лучано, Ригони, Хетемаж, Крузадо, Палучи, Пелисиер.

Чезена спечели само една точка в последните си пет мача и основната слабост на тима си остава атаката - „морските кончета" са с най-слабото нападение в първенството, а лошите резултати закотвиха тима воден от Берета на последното място в Серия А. Стив фон Берген отпада поради контузия, а Дамян Джокович и Вангелис Морас ще преминат утре допълнителни тестове и последна дума за участието им в двубоя ще имат докторите. Не е ясно новият треньор каква схема на игра ще избере, но дори да премине към 3-5-2, Чекарели лесно би преминал от десния край на защитата в халфовата линия.

Чезена (4-3-1-2): Антониоли, Комото, Родригес, Беналуан, Пудилl, Гуан, Колучи, Пароло, Сантана, Муту, Якуинта.

Това е двубой между два тима, които са отбелязали най-малко голове в Серия А. Киево не е подложен на натиск, докато за Чезена това не е в сила, което предполага, че „морските кончета" ще се опитат да атакуват. Възможностите за гол пред домакините силно намаляват при отсъствието на Тереау и ако не станем свидетели на нещо изненадващо, по-вероятно е двата тима да не успеят да се победят.

Коефициенти от bet365:
Киево - 2.00
Равен - 3.20
Чезена - 4.00

Коефициенти от Offsidebet:
Киево - 1.95
Равен - 3.20
Чезена - 4.00

Прогноза за: Киево - Чезена 0:0

 

 

Катания - Новара

Катания изненадващо спечели отложения си мач със Сиена и сега хората на Винченцо Монтела се намират в горната част на втората половина на таблицата за класиране, с още един мач в ръкава си. С това свършват добрите новини за „слоновете", защото Пабло Бариентос се присъедини към дългия списък на контузени играчи. В лазарета се намират Кампаняло, Чиро, Потенца и Суазо, а Иско е под съмнение за мача. Вероятно в стартовия състав ще бъде предпочетен Каризо пред Косицки, а в атаката Кателани ще започне на върха на атаката, където ще бъдат още Бергесио и Гомес.

Катания (3-5-2): Каризо, Белучи, Легроталие, Споли, Мота, Биаджианти, Лоди, Алмирон, Маркезе, Бергесио, Гомес.

Новара се радва на възраждане, защото „бианкоадзурите" са трети мач без поражение и записаха победа при гостуването си на Интер. Въпреки това, хората на Мондонико са на шест точки от спасителния бряг, което означава, че до края на шампионата ще трябва да положат много усилия за да оцелеят. Симоне Песке е наказан, а Даниел Йенсен, Франческо Марианини, Карло Луди и Такаюки Моримото са контузени. Наставникът може да заложи на трима в отбрана и когато топката бъде загубена фланговите полузащитници да се завръщат назад. Силва вероятно ще започне, а Маскара е предпочитан от Йеда, но това ще бъде личен избор на Мондонико.

Новара (5-3-2): Ужкани, Морганела, Центуриони, Лисузо, Гарсия, Габриел Силва, Джемити, Радованович, Ригони, Маскара, Карачиоло.

Катания е само с две домакински загуби от началото на сезона и вероятно домакините ще се опитат да задържат по-дълго топката, установявайки високо темпо в мача. Стратегията на готите ще бъде да наситят средата на терена и да бъде попречено на Алирон и Лоди да създават положения за гол. Ключът към успеха на гостите биха могли да станат бързи контраатаки, но е много малко вероятно, че Новара може да постигне пълен успех в Сицилия.

Коефициенти от bet365:
Катания - 1.53
Равен - 3.80
Новара - 6.50

Коефициенти от Offsidebet:
Катания - 1.57
Равен - 3.60
Новара - 6.25


Прогноза за: Катания - Новара 1:0

 


Каляри - Лече

Каляри победи у дома си Рома и Палермо и завърши наравно като гост на Новара и Удинезе, така че сардинци няма как да не бъдат доволни от своята форма. За мача отпадат контузените Моестафа Ел Кабир, Руи Сампайо и Себастиан Ериксон, а Косу е под съмнение. Нене понови тренировки, но едва ли ще започне като титуляр. Ако Косу не се възстанови, вероятно Рибейро ще излезе като титуляр и в подкрепа на Ибардо и Пиниля.

Каляри (4-3-1-2): Агаци, Пизано, Канини, Астори, Агостини, Десена, Конти, Найнголан, Косу, Тиаго Рибейро, Пиниля.

Упоритата работа на Серсе Косми изглежда, че започна да се изплаща, защото Лече има вече пет точки в последните си три мача и „вълците" са само на два пункта от спасителния бряг. Треньорът се надява да спечели четири точки в мача срещу Каляри и домакинството на Дженоа преди гостуването на „Сан Сиро" и вероятно в Сардиния Лече ще излезе с петима играчи в халфовата линия и двама нападатели. Карлос Гросмюлер е контузен, а Мануеле Бласи и Кристиан Ободо са дисквалифицирани. Кой ще изпълнява ролята на дефанзивен халф, това ще бъде личен избор на Косми, но вероятно Джакомаци ще играе по-близо до защитата. Почти сигурно е, че Божинов отново ще започне на пейката мача, което означава, че атаката ще се води от Мюриъл и Ди Микеле.

Лече (3-5-2): Бенаси, Одо, Карозиери, Милионко, Куадрадо, Бертолаци, Джакомаци, Делвекио, Бривио, Ди Микеле, Мюриъл.

Очакванията са Лече да бъде по-агресивния отбор, а наситената средна линия вероятно ще предизвика проблеми за плаймейкърите на домакините. Балардини може да избере вариант да адаптира играта на хората си към тази на гостите и да се опита да спечели мача в дългосрочен план. В крайна сметка, Лече е тимът, който се нуждае от точки, докато Каляри не е подложен на натиск и не е изключено мачът да завърши наравно.

Коефициенти от bet365:
Каляри - 1.80
Равен - 3.40
Лече - 4.75

Коефициенти от Offsidebet:
Каляри - 1.86
Равен - 3.20
Лече - 4.60


Прогноза за: Каляри - Лече 1:1

 

 

Болоня - Удинезе

Представянето на Болоня изглежда много внушително и отборът е в серия от седем мача без загуба. В средата на седмицата „рособлу" победиха Фиорентина и благодарение на този успех хората на Стефано Поли продължиха да се отдалечават от опасната зона и в момента се намират на седем точки от 18-я Лече. Домакините са без Симоне Лория и Алесандро Диаманти и вероятно Тайдер ще замести наказания Алесандро. Интересно ще бъде да видим какво решение ще вземе наставника относно нападението, но вероятно Ди Вайо ще бъде самотен нападател, подкрепян от Акафреска и Рамирес. Вероятно Поли ще извърши някои и други ротации в състава като например Гарикс започне отдясно, а на Пулзети ще бъде дадена почивка.

Болоня (3-4-2-1): Жилет, Раджи, Портанова, Антонсон, Гарикс, Перес, Мудингай, Морлео, Тайдер, Рамирес, Ди Вайо.


Уднезе също игра през седмицата и след отпадането на Лацио „фриулци" са единственият тим, който остана в Лига Европа. Всъщност, италианският тим доказа, че от ключово значение е единството на отбора, дори при отсъствието на важни играчи - в случая Исла и Ди Натале. В Серия А Удинезе забави своя ход и в последните си три мача хората на Гуидолин записаха две загуби и равенство при домакинството си на Каляри, доказвайки правилото, че отбора не може да побеждава без Ди Натале. Извън групата за мача остават Исла, Баду и Пинци, но старши треньорът най-сетне може да разчита на Асамоа в халфовата линия. Въпреки завръщането на Ди Натале, вероятно Флорес ще води атаката, а Тордже ще го подкрепя отзад.

Удинезе (3-5-1-1): Ханданович, Бенатиа, Данило, Домици, Баста, Фернандес, Пациенца, Асамоа, Армеро, Тордже, Флорес.

Очакванията са за много движение в средата на терена, с високо темпо и агресивност. Ако по-рано bet365 и Offsidebet смятаха Удинезе за фаворити, сега обективни фактори ни карат да бъдем внимателни към мача в Болоня. Това е двубой, който ще покаже в каква степен е силно желанието на двамата треньори да го спечелят. Болоня е на безопасно разстояние от опасната зона и е възможно домакините да не дадат всичко от себе си за победата.

Коефициенти от bet365:
Болоня - 2.50
Равен - 3.00
Удинезе - 3.20

Коефициенти от Offsidebet:
Болоня - 2.55
Равен - 3.00
Удинезе - 2.90

 

Прогноза за: Болоня - Удинезе 1:1

 

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
145