Интер се извини на деветгодишен фен


Н. Гавазов

Интер се извини на деветгодишен фен

Деветгодишен фен на Интер си спечели посещение на тренировъчната база на „нерадзурите" и среща с отбора, съобщи Sky Italia. Според информацията, малкият Филипо бе на трибуните на „Джузепе Меаца" по време на загубата с 0:3 от Болоня в мач от 24-я кръг на Серия А. По-късно медиите публикуваха снимки на момчето, на които се вижда как той държи банер, на който пише: „Може ли да спечелите? В противен случай ще ми се подиграват в училище! Благодаря ви! Филипо".

Противно на очакванията, „нерадзурите" загубиха от Болоня, което накара ръководството на клуба да се реваншира на малкия фен като го покани на базата в Пинетина.

Филлипо получи специална фланелка от капитана Хавиер Санети, а семейството на момчето ще има специална среща с президента на Интер Масимо Морати.

„Аз няма да си сменя отбора и оставам фен на Интер. Когато спечелихме требъла, аз бях този, който се подиграваше със своите приятели. Сега мога да се разхождам с гордо вдигната глава. Надявам се, че банера, който показах в мача срещу Болоня е последният", заяви Филипо за Telelombardia.

 

  Сподели
97