Чезена - Милан: Двубой с много въпросителни


Н. Гавазов

Чезена - Милан: Двубой с много въпросителни

Чезена - Милан
Стадион: "Дино Мануци", Чезена
Дата: 19.02.2012г.
Час: 16:00
Съдия: Паоло Валери

Чезена спечели само четири точки в последните си осем мача и заедно с Новара се намира на последно място в таблицата за класиране. Ако доверието към Милан е огромно след победата над Арсенал в Шампионската лига, то на „морските кончета" буквално се намира на сметището след фисското срещу Лацио на „Олимпико" миналия четвъртък, когато хората на Даниеле Аригони не само не успяха да запазят преднината си от два гола срещу 10 човека от „орлите", но и загубиха мача.

В първия кръг на шампионата Милан постигна победа с 1:0 над Чезена и до този момент нищо не се промени: „росонерите" играят зле срещу представителите на втората половина на класирането. Доверието към хората на Алегри обаче в момента е много високо, защото след изненадващата победа при гостуването на Удинезе, в средата на седмицата Милан изнесе истински спектакъл срещу Арсенал, не оставяйки никакво съмнение в превъзходството си над английския отбор. След като тази вечер Ювентус победи Катания, „росонерите" изостават от своя конкурент и лидер в класирането на две точки и очакванията са, че миланци ще направят всичко възможно да си върнат първото място. Впрочем, след мача с Арсенал Алегри бързо забрави радостта си и нареди на персонала да разчисти изкуственото поле в Миланело (някои медии се объркаха и съобщиха, че „росонерите" ще махат тревата от „Сан Сиро") с цел играчите му по-бързо да свикнат с условията на игра на изкуствен терен, какъвто е този в Чезена.

Домакините са без Дамян Джокович, Вангелис Морас и Стив фон Берген. Това прави трудна задачата пред Аригони, който смята да излезе с четирима защитника (при двама липсващи) и вероятно наставника ще постави Роси и Родригес в центъра на ариегарда. Схема на игра 4-4-2 с Муту и Якуинта начело на атаката.

Златан Ибрахимович изигра важна роля в мача срещу Арсенал, но срещу Чезена няма да може да играе, защото изтърпява наказание от три мача. Той ще се присъедини към контузените Пато, Касано, Неста, Гатузо, Меркел, Щрасер, Акуилани и Зеедорф, а най-новото попълнение на лазарета е Боатенг. Вероятно Робиньо ще получи почивка и това означава, че Макси Лопес и Ел Шаарави ще започнат начело на атаката. Схемата на игра ще бъде 4-3-1-2 с Емануелсон зад двамата нападатели и Амброзини в средата на терена.

Определено Милан отива в Чезена за трите точки за да покаже на Ювентус, че е готов за големия мач следващата седмица. Доколко обаче „росонерите" са отпочинали от двубоя си с Арсенал и как ще се справят хората на Алегри без Ибра и Боатенг? Отговорът ще го разберем утре вечер, но срещата в неделния следобед на „Дино Мануци" крие интрига и аз смятам, че не бива да се доверяваме изцяло на шампионите. Поне не в този мач.


Последни 5 изиграни срещи:

Чезена:

15 януари Чезена - Новара 3:1 (Серия А)
21 януари Рома - Чезена 5:1 (Серия А)
29 януари Чезена - Аталанта 0:1 (Серия А)
01 февруари Наполи - Чезена 0:0 (Серия А)
09 февруари Лацио - Чезена 3:2 (Серия А)

Милан:

01 февруари Лацио - Милан 2:0 (Серия А)
05 февруари Милан - Наполи 0:0 (Серия А)
08 февруари Милан - Ювентус 1:2 (Купа на Италия)
11 февруари Удинезе - Милан 1:2 (Серия А)
15 февруари Милан - Арсенал 4:0 (Шампионска лига)


Досегашни срещи:

Чезена - Милан

21 срещи
5 победи за Чезена
3 равенства
13 победи за Милан
Голова Разлика: 28:10 за Милан


Коефициенти от bet365:
Чезена - 6.50
Равен - 3.80
Милан - 1.53

Коефициенти от Offsidebet:
Чезена - 6.50
Равен - 3.75
Милан - 1.53

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
127