Раниери: Няма да подавам оставка


Н. Гавазов

Раниери: Няма да подавам оставка

Старши-треньорът на Интер Клаудио Раниери се появи на снощната пресконференция след мача с Болоня въпреки появилите се слухове, че е отказал среща с представителите на медиите. Както е известно, „нерадзурите" претърпяха унизителна загуба с 0:3 при домакинството си на „рособлу" в мач от 24-я кръг на Серия А, което се превърна в четвърто поражение за миланския гранд в последните му пет мача от шампионата.

„Нямам намерение да подавам оставка. Това би било най-лесното решение от дадената ситуация. Но аз искам да намеря изход и да помогна на отбора да се изкачи отново на върха. Това ще бъде много трудно, но ние трябва да го направим заедно", заяви Раниери за Sky Italia.

"Интер показа срещу Болоня футбол, който не мога да определя като добър. За „нерадзурите" настъпи тежък период, но ние трябва да поемем отговорността за лошите резултати и да се извиним пред запалянковците си", каза още наставникът на миланци.

„По всичко изглежда, че ще трябва да се извиним и пред Масимо Морати, който напусна „Джузепе Меаца при 0:2", добави разочарования Раниери.

 

  Сподели
95