Интер - Болоня: Много борба и труден мач за домакините


Н. Гавазов

Интер - Болоня: Много борба и труден мач за домакините

Интер - Болоня
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 17.02.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Антонио Дамато

Интер посреща Болоня в мач от 24-я кръг на Серия А. Едва ли „нерадзурите" биха могли да си пожелаят по-добър съперник в период, в който отчаяно се нуждаят от трите точки? Миланският гранд спечели само една точка в последните си четири мача, а завръщането си към кризата Интер потвърди с домакинска загуба от Новара. 17 кръга преди края на шампионата „нерадзурите" са на шест пункта от зона „Шампионска лига".

Болоня завърши наравно във всичките си четири мача, а като прибавим към тях победата над Катания в началото на януари, „рособлу" е без загуба през тази календарна година. Това позволи на тима да се отдалечи от опасната зона, но феновете на Болоня не могат да бъдат спокойни, защото дистанцията от 18-я Лече е само четири точки.

Тази вечер Раниери обяви групата за мача, в която място не намериха контузените Самуел, Милито, Алварес, Гуарин и Станкович. В последния момент бе включен Жулио Сезар, но участието на бразилеца в стартовия състав е под въпрос. В състава се завърна Майкон, който ще започне на десния фланг на отбраната. При схема на игра 4-4-1-1 Пацини и Форлан ще се борят за място на върха на атаката, а не е изключено уругвайският национал да бъде изтеглен на левия фланг на полузщитата, а Пацини да води нападението.

Под съмнение е участието на Симоне Лория и други отсъстващи от състава на Болоня няма. Вероятно Диаманти ще загуби мястото си в стартовия състава заради добрата форма на Тайдер. Гарикс и Креспо са в надпревара да играят на десния фланг на полузащитата. Стефано Поли вероятно ще заложи на 3-4-2-1 с Ди Вайо като самотен нападател.

Очевидно е, че в Интер има проблеми. Раниери ще трябва да се върне назад към първите си няколко месеца на „Сан Сиро", когато резултатите и точките бяха по-важни от моделирането на някакъв стил на игра. Всички тактически промени, направени след завръщането на Снайдер се оказаха безплодни и специалистът ще трябва да измисли нещо по-различно. Със сигурност играчите на Болоня сериозно ще противодействат на своя противник, което предполага, че „рособлу" ще пресира съперника си още при изнасянето на топката към полузащитниците. Очаквам много борба и трудни минути за домакините, които в крайна сметка ще се поздравят с победата.

Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

25 януари Наполи - Интер 2:0 (Купа на Италия)
29 януари Лече - Интер 1:0 (Серия А)
01 февруари Интер - Палермо 4:4 (Серия А)
05 февруари Рома - Интер 4:0 (Серия А)
12 февруари Интер - Новара 0:1 (Серия А)

Болоня:

08 януари Болоня - Катаня 2:0 (Серия А)
16 януари Наполи - Болоня 1:1 (Серия А)
22 януари Болоня - Парма 0:0 (Серия А)
29 януари Рома - Болоня 1:1 (Серия А)
05 февруари Лече - Болоня 0:0 (Серия А)


Досегашни срещи:

Интер - Болоня

143 срещи
68 победи за Интер
34 равенства
41 победи за Болоня
Голова Разлика: 221:173 за Интер


Коефициенти от bet365:
Интер - 1.40
Равен - 4.50
Болоня - 8.00

Коефициенти от Offsidebet:
Интер - 1.38
Равен - 4.33
Болоня - 8.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
168