Морати: В Интер има проблеми, но знаем как да ги решим


Н. Гавазов

Морати: В Интер има проблеми, но знаем как да ги решим

Масимо Морати отново повтори, че неприятностите за Интер ще бъдат преодолени само с много търпение. Както е известно, след като „нерадзурите" записаха седем последователни победи, те понижиха формата си и в момента отбора е без победа в пет поредни мача във всички турнири. В тази лоша серия Интер допусна да му бъдат отбелязани в два поредни мача по четири гола, което не се беше случвало никога по-рано в историята на миланския гранд.

„Да говорим за сериозни проблеми при нашите шампиони е силно казано. Очевидно е, че не може да бъдем доволни по начина, по който се развиват нещата, но това е отбор, който е спечелил толкова много, играчите са заедно от много време и съм сигурен, че ще търсят предишния стандарт в представянето си. Трудно е да бъде намерен модел и да променим нещата с едно докосване. Парчетата трябва да се подредят бавно и спокойно", цитира Centro Suono Sport думите на Морати.

Президентът на Интер заяви също така, че продължава да вярва в треньора Раниери.

„Аз ясно потвърждавам доверието си в Раниери и играчите. Няма никакви проблеми. В смисъл, има проблем, но ние също така знаем как да ги решим", допълва босът.

 

  Сподели
89