Наполи - Киево: Домакините ще сложат край на лошата си серия


Н. Гавазов

Наполи - Киево: Домакините ще сложат край на лошата си серия

Наполи - Киево
Стадион: "Сан Паоло", Неапол
Дата: 13.02.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Габриеле Гава (Конелиано Венто)

Наполи е без победа в пет поредни мача - последно, когато „партенопеите" играха в Палермо на 8 януари. Неаполитанците имаха намерение да се възползват от паузата в Шампионската лига, за да обърнат по-сериозно внимание върху вътрешното първенство, но хората на Мадзари спечелиха само два от общо девет мача след като приключиха двубоите от груповата фаза в най-престижния европейски клубен турнир. Резултатът от слабите изяви на отбора е налице - в момента Наполи е седми с 31 точки и без шансове да повтори миналогодишния си успех и по всичко изглежда, че опитите на Мадзари за ротации в състава с оглед на натоварения календар не дават никакви положителни резултати.

Ако говорим за отбор, който постоянно поднася изненади, това е Киево. „Летящите магарета" обърнаха с краката нагоре своето представяне - загубиха три поредни мача в своята крепост, но са без загуба две поредни гостувания. През миналия уикенд хората на Доменико Ди Карло отстъпиха на Парма у дома си, въпреки че владееха инициативата и доминираха изцяло над своя противник, но грубите индивидуални грешки в защита струваха победата на отбора. В момента Киево се намира на 13-то място в класирането с 27 точки - с десет повече от опасната зона, така че „летящите магарета" ще пътуват до Неапол в добро състояние на духа и без натиск.

За домакините отново Канаваро янам да играе, така че Бритос вероятно ще го замести и заедно с Ароника и Кампаняро ще оформи защитната линия на „партенопеите". Вероятно Инлер, който се намира в лоша форма ще започне срещата от пейката. Схема на игра 3-4-2-1 с Кавани в атака, подкрепян от Лавеци и Хамшик.

Киево пристига в Неапол в пълен състав - в отбора няма контузени и наказани играчи. Това ще позволи на Доменико Ди Карло да заложи на Хетемаж и Ригони в халфовата линия, оставяйки Лучано и Саммарко на пейката. Джокич и Драме ще спорят за мястото на левия бек, а Тереау ще подкрепи Пелисиер, докато Моркадели и Палучи ще спорят кой от тях да бъде втори нападател във формацията 4-3-1-2.


- Киево спечели последните си три мача срещу Наполи, без да допусне гола в последните два;
- Тези два отбора никога не са завършвали наравно в последните си седем срещи:
- Въпреки лошата си форма, „партенопеите" загубиха само един от последните си осем мача у дома (1-3 срещу Рома);
- Киево никога не повтаря едни и същи резултати два пъти подред в последните си 12 мача.
- Наполи вече има десет равенства през този сезон - повече от всеки друг отбор в Серия А.

Ключът към успех в този мач вероятно ще бъде неговото темпо. Ако Наполи успее да започне и да го задържи високо, вероятно в дългосрочен план отборът на Мадзари ще наложи волята си и ще доминира. Но в същото време Киево ще се опита да забави нещата, разкъса играта, а това може да намери покритие с умората сред домакините. Очертава се интересен двубой, в който ако Наполи иска да победи, ще трябва да се стреми да вкара гол още в самото начало на двубоя.

Досегашни срещи:

Наполи - Киево

11 срещи
6 победи за Наполи
1 равенства
4 победа за Киево
Голова Разлика: 16:12 за Наполи


Коефициенти от bet365:
Наполи - 1.50
Равен - 4.00
Киево - 7.00

Коефициенти от Offsidebet:
Наполи - 1.50
Равен - 3.75
Киево - 7.25

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
122