Рея: Все едно спечелихме Римското дерби!


Н. Гавазов

Рея: Все едно спечелихме Римското дерби!

Старши-треньорът на Лацио Еди Рея остана доволен от снощната победа над Чезена в рамките на 23-я кръг на Серия А, подчертавайки също така ролята на Мирослав Клозе за отбора. Както е известно, „римските орли" губеха на полувремето с 0:2, но след почивката хората на Еди Рея се мобилизираха и въпреки че бяха с човек по-малко, вкараха три гола, с което спечелиха трите точки.

„Разбира се, аз съм щастлив все едно сме спечелили Римското дерби! Това е особена победа, която Лацио успя да постигне, отстъпвайки с два гола! Много лошо се отбранявахме в началото на срещата и още тогава започнах да се вълнувам от резултата. Принудих се на полувремето да вкарам в игра Козак, който не е готов да играе 90 минути, но той се предsтави блестящо, както и останалите момчета", заяви Рея за Sky Italia.

"Вижте Клозе - това е един великолепен професионалист, който никога не се предава. Той е прекрасен на терена, дава пример на останалите, истински лидер и е свързващото звено между отбраната и атаката. И нека ен забравяме за Ернандес, който също е достоен за похвали.Да, целият ми отбор заслужава поздравления", заяви Рея за Sky Italia.

 

  Сподели
130