Барбара: Имайте вяра в Милан


Н. Гавазов

Барбара: Имайте вяра в Милан

Дъщерята на Силвио Берлускони - Барбара призова феновете на Милан да застанат зад отбора си, който се бори да намери отново добрата си форма в решаващата част от сезона. Както е известно, загубата от Лацио и равенството срещу Наполи в Серия А бяха последвани от поражение у дома от Ювентус в първа полуфинална среща от Купата на Италия.

В момента отборът на Масимилиано Алегри се подготвя за пътуване в събота, за да се изправи срещу следващия съперник за титлата - отборът на Удинезе.

Барбара, която също така е член на Борда на директорите на Милан призова феновете да застанат зад тима и подкрепят играчите.

„Отборът има нужда да чувства подкрепата на нашите фенове. Сега не е време за полемика и критика. Ние се намираме във важен етап от сезона. Следващите седмици ще бъдат решаващи. Ние все още сме на път да постигнем всичките си цели, които си поставихме в началото на сезона. Като цяло, периодът е труден, защото имаме контузени футболисти, играем през три дни и наистина е трудно възстановяването. Но дори да е така, аз моля всички за подкрепа и доверие към играчите", заяви Барбара Берлускони.

 

  Сподели
85