Конте: Победата на Ювентус е закономерна


Н. Гавазов

Конте: Победата на Ювентус е закономерна

Старши-треньорът на Ювентус Антонио Конте коментира вчерашната победа над Милан в първи полуфинален мач от Купата на Италия. Както е известно, „бианконерите" победиха „росонерите" с 2:1 на „Сан Сиро", като в герой на мача се превърна Касерас, който отбеляза двата гола за гостите. Според наставника на торинския гранд, в победата на неговия тим няма нищо случайно.

„Аз съм доволен от това, как завърши двубоя, както и от играта на моите възпитаници. Добре се сражаваха всички -старите и новите футболисти и това няма как да не ме радва. Разбира се, най-леко беше на Бориело, защото той е от около месец в тима. Падоин знае моите принципи на работа от времето ми в Аталанта, а Касерас трябва да поработи още върху действията си в отбрана. Иначе нещата при него в атака са превъзходни", заяви след мача Конте.

„Победата на Юве е закономерна и тя демонстрира прогреса на целия отбор. Конкретно в този двубой повлия себераздаването на играчите и ентусиазма, с който момчетата пристъпиха към своята работа. Благодаря на целия тим, но те знаят, че за осъществим мечтите си е необходимо да работим и още повече да работим", допълва наставника на Ювентус.

 

  Сподели
97