Марота: Искам да си поговоря със съдията


Н. Гавазов

Марота: Искам да си поговоря със съдията

Генералният директор на Ювентус Бепе Марота остана недоволен от съдийството във вчерашния двубой от 22-я кръг на Серия А против Сиена. Както е известно, „Старата дама" завърши наравно 0:0, а в един от епизодите на мача играчът на гостите Симоне Вергасола игра с ръка в собственото си наказателно поле.

„Бих искал да си поговоря със Стефано Браски (Б.ред. глава на съдийския корпус на Италия), но това е невъзможно. Поради това, искам да обсъдя съдийството чрез помощта на средствата за масова информация. На нашия отбор бе нанесена вреда, защото ни лишиха от чиста дузпа. Въпреки че сме първи в таблицата с най-добрата атака, ние сме аутсайдери, когато стане дума за дузпи- в наша полза е отсъдена само една за цял сезон", заяви Марота за Sky Sport Italia.

"Всички искаме да бъде уважаван отбора ни. Мачове на лидерите в Серия А трябва да бъдат обслужвани от съдии с международен опит. Перуцо (арбитърът на мача) се изплаши да отсъди дузпа. Днес Фиорентина спечели дузпа в аналогичен епизод. Искаме съдиите да бъдат последователни в решенията си", допълва боса.

 

  Сподели
88