Божинов: Никога не съм спирал да мисля за Лече


Н. Гавазов

Божинов: Никога не съм спирал да мисля за Лече

Българският национал Валери Божинов и Дженаро Делвекио не скриха своите пристрастия към Лече, където се завърнаха в последния ден на трансферния прозорец. Както е известно, нападателят и халфа подписаха с „апулийските вълци" във вторник, след като преди отново защитаваха цветовете на отбора от Южна Италия. Божинов изкара три сезона на „Виа дел Маре" и кариерата му тук приключи през 2005 година, когато на 18-годишна възраст бе закупен от Фиорентина.

„Моето желание е ясно. Когато напуснах, аз никога не спрях да мисля за Лече. Когато се връщам, го правя заради любовта си към Лече. На 18 години мога да направя много грешки. Тук не съм за пари, а само защото искам да печеля. Ще се боря за титулярно място и нямам намерение да създавам проблеми. Кой да играе ще решава треньора", заяви Божинов на днешното си представяне пред медиите, на което присъства и другото ново попълнение на тима Лука Ди Матео.

„Присъединих се към Лече, за да подам ръка на отбора в борбата му за оставане в Серия А. Имах други предложения на масата, но предпочетох да дойда тук", заяви от своя страна Делвекио.

 

  Сподели
83