Интер - Палермо: Нерадзурите ще се завърнат на победния си път


Н. Гавазов

Интер - Палермо: Нерадзурите ще се завърнат на победния си път

Интер - Палермо
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 01.02.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Марко Гуида

Двадесет и първият кръг на Серия А ще ни предложи двубоя Интер - Палермо - срещите между тези два тима през последните години са се отличавали с необичайна производителност на нападателите и вълнуващи обрати. Домакините в миналия кръг се бяха устремили към осма поредна победа, но „Виа дел Маре" се оказа недобро място за „нерадзурите", които загубиха изненадващо от Лече с 0:1 и големият въпрос, който си задават феновете на миланския гранд е: отказаха ли се хората на Раниери от борбата за Скудетото?

След като в шест мача Палермо записа четири загуби и Бартоло Мути бе на прага на уволнението в средата на миналия месец, сицилианци постигнаха две победи - вълнуваща с 5:3 срещу Дженоа и меланхолична с 2:0 над Новара. Това успокои обстановката около отбора и най-вече президента Маурицио Дзампарини, който направи изявление, че винаги е вярвал на своя треньор и ще продължава да го подкрепя. В момента Палермо се намира на осмо място в класирането с 27 точки и трудно може да говорим за някакви европейски амбиции в лагера на сицилианци.

И така, това за което се говореше цял месец вече е факт - Мота и Мунтари напуснаха лагера на Интер, така че ние ще насочим нашето внимание върху играчите, които останаха. Раниери ще бъде без контузените Станкович, Форлан и Фараони, а извън групата са още Орландони, Кордоба и новото попълнение Паломбо. Любопитно е да видим каква схема на игра ще избере наставника на „нерадзурите". При 4-4-2 Снайдер показа много ниска производителност срещу Лече и закономерно бе заменен. Ако Раниери реши да заложи отново на тази тактическа постройка, тогава Аларес и Оби ще бъдат по крилата. Ако специалистът внесе малко корекции и се спре на 4-4-1-1, тогава ще видим Милито на върха на атаката, а зад него Уесли. Ранокия е готов за игра, така че бранителя ще заеме мястото си в центъра на защитата.

Все още не е ясно какво е състоянието на Бачинович, но засега Армин остава извън групата за мача с Интер. Абел Ернандес също отпадна, но в строя се завърна Захави, който обаче ще започне двубоя с „нерадзурите" от резервната скамейка. Мути най-вероятно няма да предприема никакви корекции в състава, който постигна две поредни победи и при схема на игра 4-3-1-2 Будан и Миколи ще бъдат на върха на атаката, подкрепяни от Личич.

- Ювентус е последният отбор успял да вкара повече от един гол срещу Интер в лигата- това стана през октомври миналата година.

- Палермо е с две поредни победи, а последният път когато сицилианци постигнаха три поредни успеха, това се случи през 2010 година.

- Последната победа на Палермо извън дома е от април 2010 година.

- Диего Милито има пет гола срещу Палермо - това е любимият му отбор.

- Палермо вече вкара три гола от преки свободни удари - най-много в лигата.


Двубоят предизвиква интерес от две гледни точки - каква е ситуацията със Снайдер, който при схема 4-4-2 просто не се вписва в тима. Раниери добре знае, че не може да си позволи експерименти, но е интересно как е протекъл разговора между двамата в понеделник. Другото е, ще ни покажат ли същото представление футболистите на двата тима, така както го направиха през есента, когато Палермо постигна победа с 4:3. По-логичното е да предположим, че Интер ще контролира играта, нападателите ще създадат много шансове за отбелязване на гол. Според мен, това ще осигури успеха на „нерадзурите".

Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

15 януари Милан - Интер 0:1 (Серия А)
19 януари Интер - Дженоа 2:1 (Купа на Италия)
22 януари Интер - Лацио 2:1 (Серия А)
25 януари Наполи - Интер 2:0 (Купа на Италия)
29 януари Лече - Интер 1:0 (Серия А)

Палермо:

21 декември Новара - Палермо 2:2 (Серия А)
08 януари Палермо - Наполи 1:3 (Серия А)
15 януари Киево - Палермо 1:0 (Серия А)
22 януари Палермо - Дженоа 5:3 (Серия А)
29 януари Палермо - Новара 2:0 (Серия А)


Досегашни срещи:

Интер - Палермо

50 срещи
27 победи за Интер
18 равенства
5 победи за Палермо
Голова Разлика: 105:48 за Интер


Коефициенти от bet365:
Интер - 1.44
Равен - 4.20
Палермо - 7.50

Коефициенти от Offsidebet:
Интер - 1.45
Равен - 3.75
Палермо - 7.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
143