Наполи - Чезена: Нищо добро не очаква гостите


Н. Гавазов

Наполи - Чезена: Нищо добро не очаква гостите

Наполи - Чезена
Стадион: "Сан Паоло", Неапол
Дата: 01.02.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Лука Банти

Наполи и Чезена в сряда ще се срещнат в двубой от 21-я кръг на Серия А. След като през уикенда „партенопеите" загубиха гостуването си на Дженоа, отборът от Южна Италия се намира на 15 точки от лидера Ювентус и на девет от третия Удинезе, което поставя под заплаха плановете на Валтер Мадзари за участие догодина в евротурнирите. На практика, единствените състезания където „партенопеите" продължават да се представят успешно са Шампионската лига и Купата на Италия.

Чезена също претърпя поражение, но на собствен терен срещу Аталанта. Загубата закотви „морските кончета" на предпоследното място в класирането с 15 точки от 20 мача и едва ли някой може да говори за оптимизъм на "Дино Мануци", след като в последните си шест двубоя възпитаниците на Даниеле Аригони спечелиха само три точки.


Валтер Мадзари няма да може да разчита на Лавеци, който е наказан и на контузения Канаваро. Инлер, Маджо и Ароника ще започнат мача за сметка на Зунига, Джемаил и Бариос. Кавани ще води атака, подкрепен от Пандев и Хамшик. Схема на игра 3-4-2-1.

След като Едер се премести в Сампдория, треньорът Аригони поиска от Борда да му бъдат предоставени средства за нови подкрепления, което на практика не бе изпълнено, така че наставника на тима ще трябва да продължи да се справя с това, което има. Конкретно за мача с Наполи отпаднаха Джокович, Малонга, Гезал, Раваля и Лауро, което означава, че Роси ще играе като ляв бек. Схема на игра 4-3-3 с Муту, Ранела и Чекарели на върха на атаката.

Със сигурност Валтер Мадзари е разочарован от поражението в Генуа и наставника ще поиска от своите възпитаници да покажат най-доброто от себе си срещу намиращият се в дъното на таблицата Чезена. От своя страна гостите имат огромна нужда от точки и вероятно ще затворят играта съпротивлявайки се на своя противник и разчитайки на контраатаки. Ако Наполи поведе в началото, двубоят много лесно може да се превърне в истинска катастрофа за Чезена.

Последни 5 изиграни срещи:

Наполи:

12 януари Наполи - Чезена 2:1 (Купа на Италия)
16 януари Наполи - Болоня 1:1 (Серия А)
22 януари Сиена - Наполи 1:1 (Серия А)
25 януари Наполи - Интер 2:0 (Купа на Италия)
29 януари Дженоа - Наполи 3:2 (Серия А)

Чезена:

08 януари Удинезе - Чезена 4:1 (Серия А)
12 януари Наполи - Чезена 2:1 (Купа на Италия)
15 януари Чезена - Новара 3:1 (Серия А)
21 януари Рома - Чезена 5:1 (Серия А)
29 януари Чезена - Аталанта 0:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Наполи - Чезена

27 срещи
20 победи за Наполи
7 равенства
0 победи за Чезена
Голова Разлика: 45:9 за Наполи


Коефициенти от bet365:
Наполи - 1.28
Равен - 5.00
Дженоа - 11.00

Коефициенти от Offsidebet:
Наполи - 1.30
Равен - 4.75
Дженоа - 11.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
136