Касерас: Винаги съм искал да играя за Ювентус


Н. Гавазов

Касерас: Винаги съм искал да играя за Ювентус

Мартин Касерас призна, че винаги е искал да играе в Ювентус и това е била негова мечта. Както е известно, днес уругваецът премина необходимите медицински прегледи в Торино, преди да сложи подписа си под договор със „Старата дама" - по-малко от две години след като Ювентус го изпрати в Барселона.

„Аз винаги ще остана обвързан с този клуб. Той ми даде много, позволи ми да раста и да реализирам една мечта. Винаги съм искал да се завърна в Ювентус и затова съм толкова щастлив. Мислех, че ще е невъзможно да играя отново тук", призна Касерас.

Защитникът пристига от Севиля под наем срещу сумата от 1,5 милиона евро, с опция да бъде закупен от Ювентус срещу сумата от осем милиона евро в края на сезона.

„Аз искам да благодаря на Даниел Фонсека, който за мен е нещо повече от агент. Преди три месеца той ми разказа за интереса на Юве и аз се надявах, че това, което сега се случва ще стане. Радвам се, че мечтата ми се сбъдна", допълва защитника.

Севиля вече потвърди на официалния си сайт, че уругвайският футболист се намира в Италия за да се подложи на медицински прегледи.

 

  Сподели
132