Към Ювентус или анонс на мача Милан - Лацио


Н. Гавазов

Към Ювентус или анонс на мача Милан - Лацио

Милан - Лацио
Стадион: "Сан Сиро", Милано
Дата: 26.01.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Андреа Гервасони (Мантуа)

Разкошните четвъртфинални двубои от Купата на Италия продължават! След интересните мачове с участието на Ювентус, Рома, Наполи и Интер, тази вечер ще се срещнат два представителя на горната част в класирането на серия А. Неаполитанците, които снощи победиха „нерадзурите" едва ли се интересуват от това, кой ще победи тази вечер: в случай на успех на Милан или Лацио, то победителят задължително ще се изправи на полуфинала срещу торинския Ювентус, чиято победа над Рома успяха да видят почти 8 милиона телевизионни зрители в Италия!

Милан си е поставил за задача да се класира за финала, където непременно ще се бори за победа. Страстта към Купата в Миланело се засилва постоянно от 2003 година насам - именно тогава „росонерите" спечелиха за последен път втория по значимост трофей на Апенините. Алегри вече даде да се разбере, че той смята да повтори успеха на Карло Анчелоти. Вероятно в състава на шампионите ще се появи новото попълнение Месба. Зеедорф също ще играе, както и Бонера. Ел Шаарави, Индзаги и Мексес също могат да запишат някоя и друга минута на „Сан Сиро", а защо не цял мач - това ще реши Алегри. Положителните новини от лагера на шампионите обаче са малко: Касано вече пробягва разстояния от по 100 метра, но все още е далече от завръщането си, Абиати и Силва продължават да се възстановяват.

Лацио можеше да не си тръгва от Милано, където в неделя вечер игра срещу Интер в мач от Серия А. Възпитаниците на Еди Рея имаха достатъчно време да се запознаят с грешките, които допуснаха срещу „нерадзурите" и ако успеят да ги избегнат, със сигурност на Милан няма да бъде никак леко срещу столичани. За „орлите" отпадат Маури, Макинва, Броки, Алфаро и Кана. Като титуляри мача може би ще започнат Диакийт, Заури, Дел Неро и Сисе, като много е вероятно на Клозе да бъде дадена почивка.

Какво може да очакваме от мача? През есента, когато „росонерите" не се намираха в най-добрата си форма Лацио поведе на „Сан Сиро" с 2:0, но в крайна сметка домакините реагираха и двата отбора не се победиха. Малко е вероятно да видим повторение на същата ситуация, а предположенията са, че шампионите познават добре „зъбите" на своя противник и ще се опитат да решат нещата в своя полза възможно по-бързо. Лично аз не би се доверил на Лацио и ще се вслушам в това, което ми диктува разума: по-добрият отбор е Милан, а апетитът на „росонерите" към Купата означава, че хората на Алегри няма да подценят мача.

Коефициенти от bet365:
Милан - 1.80
Равен - 3.50
Лацио - 4.50

Коефициенти от Offsidebet:
Милан - 1.75
Равен - 3.40
Лацио - 4.75

 

Прогноза за: Милан - Лацио 2:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
193