Анонс на срещите от Купата на Италия


Н. Гавазов

Анонс на срещите от Купата на Италия

Киево - Сиена
Стадион: "Марк Антонио Бендегоди", Верона
Дата: 25.01.2012г.
Час: 18:30
Съдия: Даниеле Довери (Рим)

Съдбата се оказа благосклонна към двата провинциални отбора. Ако Киево или Сиена бяха попаднали срещу който и да е друг отбор-четвъртфиналист, най-вероятно тяхното участие щеше да приключи с разгром. Към настоящия момент Рома стана жертва на Ювентус, а някой от Наполи-Интер и Милан-Лацио предстои да завърши своя поход в Купата за Итлия. На фона на останалите срещи, мачът между Киево и Сиена изглежда, като сблъсък от третия ешелон на италианския футбол.

Старши-треньорът на „летящите магарета" Доменико Ди Карло заяви, че на неговия отбор му остава да постигне само една победа за историческото постижение - класиране на полуфинал за Купата на страната. Въпреки, че наставникът отбеляза значимостта на турнира, той смята да излезе тази вечер с втория си състав, като извън групата за мача останаха ключови играчи от нападението и отбраната - Сорентино, Ригони и Пелисиер.

По внимателно гледа на предстоящия двубой Санино, който предпочита да не дели тима си на основни и резервни футболисти. „Кой играе повече, кой по-малко, но ние си оставаме единен клуб", заяви наставникът на гостите.

На миналия етап на турнира Сиена преодоля Палермо след изпълнение на дузпи, а Киево извърши невъзможното, побеждавайки на „Джузепе Фриули" местния Удинезе. Победителят от срещата ще се изправи срещу по-силния в Наполи - Интер, но кой бъде това - остава само да предполагаме. Лично аз ще потърся изненадата и ще заложа на гостуващия отбор.


Коефициенти от bet365:
Киево - 2.10
Равен - 3.10
Сиена - 3.75

Коефициенти от Offsidebet:
Киево - 2.10
Равен - 3.00
Сиена - 3.75

 

Прогноза за: Киево - Сиена 0:1

 

 

Наполи - Интер
Стадион: "Сан Паоло", Неапол
Дата: 25.01.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Доменико Чели (Камбобасо)

За тези два отбора няма никакво значение в рамките на кой турнир се съревновават, дали това е в първенството на Италия или в турнира за Купата на страната - в мачовете между Наполи и Интер винаги е било горещо. А любопитството в днешната среща се подклажда от факта, че в поредния 19-кръг на Серия А хората на Раниери постигнаха седма поредна победа, докато възпитаниците на Мадзари не успяха да се поздравят с успех срещу аутсайдера Сиена.

Вероятно двата отбора добре разбират, че победата над другия означава почти сигурно класиране за финала на турнира - при всичкото уважение към Киево и Сиена, класата на Интер и Наполи е много по-голяма.

Мадзари вече заяви, че е направил своя избор върху представянето на отбора в Шампионската лига. Признавайки значението на турнира, дали сега наставника на „партенопеите" няма да пусне в игра най-силните си играчи? Вече стана ясно, че Лавеци, Хамшик, Пандев и Кавани ще започнат мача, а Лавеци се обърна към феновете да напълнят трибуните на „Сан Паоло".

Големият въпрос е, с какъв състав ще излезе Интер? Независимо от последните слухове, лично аз смятам, че „нерадзурите" ще се появят на терена с най-силното, с което разполагат, след като футболистите от основния състав пристигнаха вчера в Неапол. Там се намира и централният защитник Тиаго Мота около когото се носят всякакви слухове.

При всички положения няма да бъде леко на нито един от двата отбора, а ще победи този, който допусне най-малко грешки в защита. Аз смятам да се доверя на гостите, които се намират в една великолепна серия, още повече, че досегашната практика показва, че Наполи няма успехи в двубоите си в средата на седмицата.

Коефициенти от bet365:
Наполи - 2.38
Равен - 3.20
Интер - 3.10

Коефициенти от Offsidebet:
Наполи - 2.35
Равен - 3.10
Интер - 3.00

Прогноза за: Наполи - Интер 1:2

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
193