Ювентус - Рома: В битка за сребърната звезда


Н. Гавазов

Ювентус - Рома: В битка за сребърната звезда

Ювентус - Рома
Стадион: "Ювентус Арена", Торино
Дата: 25.01.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Лука Банти (Ливорно)

В рамките на четвъртфиналите от Купата на Италия сезон 2011/12 ще се срещнат два отбора, водещи борба за първата на Апенините сребърна звезда на фланелките на футболистите. Рома и Ювентус имат по девет победи в турнира, така че следващият успех в състезанието ще стане исторически, а предстоящият сблъсък обещава да бъде интересен.

Това е обусловено от факта, че двата тима изглеждат много добре в тази част от сезона, но ако говорейки за Ювентус може да употребим спокойно думата „стабилност", то за столичани това не може да се каже. В това всъщност се състои голямата разлика между двата отбора, което обуславя и местата, които заемат те в турнирната таблица. „Бианконерите" уверено продължават победния си път, Рома в последните си четири мача в Серия А също постигна победи, но пък в предишните си три мача успя да вземе само една точка.

За домакините няма да могат да играят Маркизио и Пепе, след като и двамата получиха травми в двубоя срещу Аталанта. Вучинич също отпадна за мача с „вълците", като дори участието на Буфон е под въпрос. Изненадващо, Куяларела се завръща в отбора, след като с много търпение се справи с травмата на скулата.

В състава на Рома няма да бъдат Бурдисо и Освалдо, които от по-рано лекуват травми, а към тях сега се присъедини и Даниеле Де Роси. Впрочем, независимо от отсъствието на Де Роси в центъра на терена, в миналия мач от Серия А с Чезена столичани демонстрираха феноменални показатели - най-добри от всички отбори в топ 5 на първенствата на Европа, осъществявайки 848 паса с 90-процентна точност!

Преди мача Луис Енрике и Антонио Конте се засипаха с комплименти и показаха голямо уважение един към друг. Съперници на Ювентус и Рома на осминафиналите бяха съответно Болоня и Фиорентина, като торинци се добраха до успеха много трудно, побеждавайки „рособлу" с 2:1. докато „вълците" пометоха „виолетовите" с класическото 3:0. Какво ще се случи тази вечер - остава само да гадаем.

Интересът към мача е голям, а билетите на „Ювентус Арена" бяха продадени още в понеделник по обяд. Букмейкърите от bet365 и Offsidebet дават по-големи шансове на домакините, но двубоите от Купата на Италия винаги са криели в себе си много изненади, което разбира се е предпоставка да бъде потърсен някой нестандартен вариант, при който с минимален залог да постигнем прилична печалба. Лично аз бих се пробвал с реми, с под 2.5 обелязани гола в мача. 

Коефициенти от bet365:
Ювентус - 1.91
Равен - 3.430
Рома - 4.00

Коефициенти от Offsidebet:
Ювентус - 1.95
Равен - 3.30
Рома - 3.75

Прогноза за: Ювентус - Рома 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
259