Милан продължава да опъва нервите на Манчестър Сити


Н. Гавазов

Милан продължава да опъва нервите на Манчестър Сити

Милан продължава да опъва нервите на Манчестър Сити относно нападателя на „гражданите" Карлос Тевес. Както е известно, аржентинецът бе много близо до преминаване в лагера на „росонерите", но в последния момент вицепрезидентът Адриано Галиани оттегли офертата на клуба за нападателя, което по-късно даде възможност на ПСЖ да преговаря за подписа на Тевес.

До сделка с французите така и не се стигна, като основната причина е нежеланието на Карлос да играе в Париж, а допълнителна интрига в ситуацията внесе скорошното изявление на Тевес, че се надява съвсем скоро да облече фланелката на Милан.

Днес стана ясно, че „росонерите" не са се отказали напълно от услугите на аржентинеца.

„Ситуацията е елементарна. Постигнахме съгласие с Катания и с Макси Лопес. Изглежда, че той вече е футболист на Милан, но нека не бързаме. Кога ще премине медицински тестове? Нека запазим спокойствие и изчакаме още няколко дни", заяви Галиани за официалния сайт на Милан.

„Ако Карлос Тевес не дойде при нас, ще вземем Макси Лопес. Той е играч, който представлява голям интерес за нас. Но няма как да привлечем и двамата футболисти", завършва вицепрезидента на италианския шампион.

 

  Сподели
85