Рома разгроми Чезена, Тоти с рекорд в Серия А (видео)


В. Мухарски

Рома разгроми Чезена, Тоти с рекорд в Серия А (видео)

Рома записа разгромна победа с 5:1 като домакин на Чезена. Играещата легенда на "вълците" Франческо Тоти днес подобри рекорд за най-много голове в Серия А със само един отбор, след като вкара две от попаденията. Принца на Рим вече има на сметката си на 213 попадения с екипа на Рома.

В днешната среща "римляните" няма проблеми и доминираха във всяка една част на терена и с този успех се доближават до зоната, даваща право на участие в Шампионска лига.

AS Roma's Forward Francesco Totti Celebrates

Домакините поведеха още в 1-ата минута, след като Ерик Ламела върна топката към Франческо Тоти и капитанът на Рома бе безпощаден - 1:0. Подобна ситуация се повтори и седем минути по-късно - Ламела асистира отново на Тоти, който се разписа за 2:0.

AS Roma's Brazilian Defender Juan (R) Is

Само 60 секунди по-късно Греко проби по крилото и центрира към Фабио Борини, който без проблеми направи резултата класически. След почивката играчите на Чезена успяха да се върнат едно попадение. В 58-ата минута Едер получи пас зад защитата и успя да прехвърли елегантно стража на домакините - 3:1.

AS Roma's Midfielder Miralem Pjanic Of Bosnia Controls

Въпреки това домакините стигнаха до нови две попадения. В 62-ата минута Жуан вкара за 4:1, а до края на срещата и Миралем Пянич се отчете с попадение, оформяйки крайното 5:1 за Рома.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
134