Анонс на 19 кръг на Серия А


Н. Гавазов

Анонс на 19 кръг на Серия А

Сиена - Наполи

Сиена, който се бори за своето оцеляване приема участника в Шампионската лига и тима с второ по сила нападение в Серия А Наполи. Домакините са на 17-то място с 18 точки - само с три повече от опасната зона, а тревогата сред феновете се засилва от факта, че "робур" отбелязаха само 12 гола в 18 мача, което прави нападението на тима воден от Джузепе Санино най-слабото в елита. Домакините са без наказаните Росети и Гаци, а Бъркич и Болцони най-вероятно ще пропуснат двубоя поради контузии.

Наполи учудва с представянето си във вътрешното първенство и ако през есента за оправдание служеше участието на тима в Шампионската лига, как да си обясним домакинските провали срещу Рома и Болоня в срещи, които се играха след края на груповата фаза на най-престижния европейски клубен турнир? „Партенопеите" ще бъдат подсилени от завръщането на Лавеци, което ще увеличи възможността пред хората на Валтер Мадзери да постигнат четвърта победа извън Неапол.

Състави:

Сиена 4-4-2: Пеголо; Витиело, Терци, Контини, Дел Гросо, Анджело; Вергасола, Д `Агостино, Бриенца; Дестро, Калао.

Наполи 3-4-2-1: Де Санктис; Кампаняро, Канаваро, Ароника; Маджо, Инлер, Гаргано, Досена, Хамшик; Лавеци, Кавани.


Прогноза за: Сиена - Наполи 1:2

Лече - Киево

С идването на Серси Косми „апулийските вълци" заиграха много приятен за окото футбол - открит и нападателен, в който отбора започна да вкарва голове, лошото е, че противникът бележеше повече от южняците. Миналият уикенд Лече постигна шокираща победа във Флоренция, въпреки която тима остава в зоната на изпадащите на шест точки от спасителния бряг. Очаква се Бенаси да започне със защитна маска, освен това Джакомаци е наказан, а Бертолачи и Корва лекуват контузии.

Киево е само с две победи в последните си седем мача, в които регистрира и три загуби. След 18 изиграни срещи хората на Ди Карло се намират на девето място в класирането с 23 точки от 18 двубоя и пред „летящите магарета" не стои въпроса с тяхното оцеляване. Гостите нямат особени проблеми в кадрово отношение. Вероятно полузащитника Тереау ще започне мача като титуляр, а Палучи и Пелисиер ще си сътрудничат в нападение.

Лече 3-5-2: Бенаси, Одо, Томович, Ферарио; Куадрадо, Гросмюлер, Оливера Муриел, Ди Микеле


Киево 4-3-1-2: Сорентино, Фрей, Сезар, Андреоли, Джокич; Лучано, Брадли, Ригони, Тереау; Палучи, Пелисиер

Прогноза за: Лече - Киево 2:0

Удинезе - Катания

Хитът на сезона Удинезе, който все още е без загуба на родна земя ще посрещне Катания - от всички отбори в Серия А „слоновете" са с най-много равенства при мачовете си навън - цели пет. „Зебрите" през миналата седмица претърпяха третото си поражение през сезона, така че със сигурност хората на Гуидолин са щастливи от завръщането си в крепостта „фриули", където допуснаха само три гола в девет мача - нещо, което не е допускал нито един отбор. Наставникът ще бъде без Мехди Бенатиа, Асамоа и Емануел Баду, които участват в Купата на африканските нации, както и без Маурицио Домици, който е контузен.

Катаня е известен с това, че може да създаде проблеми на всеки един отбор в Серия А, независимо кой е той, а Винченцо Монтела наложи стил, при който отборът играе с две отбранителни линии, но когато овладеят топката, „слоновете" за много бързо време насищат половината на противника и създават хаос в неговите редици. В строя се завръщат Маркес и Биаджанти, които изтърпяха наказанията си, а Суазо се възстанови от контузията си и също ще бъде на разположение на своя треньор.

Удинезе 3-5-2: Ханданович; Феронети, Данило, Екстранд; Баста, Исла, Пинци, Фернандес, Армеро, Флорес, Ди Натале

Катания 4-3-3: Кампаноло; Потенца, Легроталие, Споли, Маркезе; Изко, Алмирон, Лоди; Бариентос, Бергесио, Гомес.


Прогноза за: Уднезе - Катания 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
132