Рома - Чезена: Без шансове за гостите


Н. Гавазов

Рома - Чезена: Без шансове за гостите

Рома - Чезена
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 21.01.2012г.
Час: 19:00
Съдия: Антонио Джанокаро

Рома посреща Чезена в среща от 19-я кръг на Серия А в добро настроение - хората на Луис Енрике са в серия от три поредни победи и общо четири мача без загуба, което е най-доброто представяне на отбора в последните 12 месеца. Срещата в Катания през миналия уикенд също подклажда доза оптимизъм, защото „вълците" след едно слабо първо полувреме на „Анджело Масимо", през втората част не оставиха никакви съмнения, че са по-добрия отбор. В момента Рома се намира на седмо място в класирането с 22 точки от 17 мача и столични тим все още не е загубил шансове да се опита да се намеси в борбата за разпределение на местата в евротурнирите.

Чезена пристига във Вечния град с чувството на нови надежди за оцеляване, след като през миналия уикенд „морските кончета" победиха с 3:1 Новара. Това е втори пореден успех за последните пет мача на хората на Аригони, благодарение на което разликата с отборите над чертата бе съкратена. В момента тима от Романя се намира на опасното 18-то място, на три точки от 17-я Сиена.


Ламела навехна глезен в средата на седмица, но по всичко изглежда, че нещата са под контрол, защото младият нападател продължи заниманията със съотборниците си и овен това бе включен в групата за утрешния мач. Отпаднаха обаче контузените Де Роси, Освалдо, Касети и Бурдисо. По такъв начин, при схема 4-3-1-2 атаката ще се води от Ламела и Къркич, а в средата на терена ще се разположат Пиянич, Гаго и Симпличио.

Последната тренировка на Чезена на Вила Силвия бе вчера сутринта при температура под нулата и тя започна с теория и наблюдаване на срещи с участието на Рома. След около половин час футболистите пристъпиха към занимания, в които участие не взеха Гезал, който страда от стомашни проблеми и съответно отпадна за двубоя във Вечния град. Джокович тренира отделно и също няма да пътува до Рим, както впрочем и Малонга, който лекува контузия. Схемата на игра ще бъде 3-5-2 с Родригес (който се завърна в отбора) на левия фланг на защитата и в нападение с Муту и Едер. Кандрева със сигурност ще започне от пейката, след като все още се бори с грип.

Чезена никога не е побеждавал Рома в елита, освен това, тимът от Емилия-Романя никога не е вкарвал повече от един гол срещу Рома. На „Олимпико" ще бъде още по-трудно тези показатели да бъдат подобрени, а шансовете, макар и за частичен успех на гостите са нищожни. Всякакъв друг резултат, освен победа за домакините ще бъде страхотна изненада.

Последни 5 изиграни срещи:

Рома:

18 декември Наполи - Рома 1:3 (Серия А)
21 декември Болоня - Рома 0:2 (Серия А)
08 януари Рома - Киево 2:0 (Серия А)
11 януари Рома - Фиорентина 3:0 (Купа на Италия)
14 януари Катаня - Рома Прекъснат при 1:1 (Серия А)

Чезена:

18 декември Чезена - Интер 0:1 (Серия А)
21 декември Аталанта - Чезена 4:1 (Серия А)
08 януари Удинезе - Чезена 4:1 (Серия А)
12 януари Наполи - Чезена 2:1 (Купа на Италия)
15 януари Чезена - Новара 3:1 (Серия А)

Досегашни срещи:

Рома - Чезена

22 срещи
9 победи за Рома
10 равенства
3 победи за Чезена
Голова Разлика: 22:15 за Рома

Коефициенти от bet365:
Рома - 1.36
Равен - 4.50
Чезена - 9.00

Коефициенти от Offsidebet:
Рома - 1.36
Равен - 4.33
Чезена - 9.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
128