Наполи - Болоня: Без шансове за гостите


Н. Гавазов

Наполи - Болоня: Без шансове за гостите

Наполи - Болоня
Стадион: "Сан Паоло", Неапол
Дата: 16.01.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Кристиан Бриги

Наполи посреща Болоня в последен ма от 18-я кръг на Серия А. Това ще бъде двубой между два отбора, които се намират в противоположните краища на таблицата за класиране и имат различни амбиции в кампаниите си. „Партенопеите" ще се опитат да потвърдят доверието към себе си, особено на фона на победата над Палермо през миналия кръг, която е първа за тима на негостоприемния „Барбера"от 1969 година насам. Един евентуален успех тази вечер ще остави Наполи на шестото място в класирането, но ще го доближи само на пет точки от третия в класирането Удинезе.

Болоня също записа победа през миналия кръг, но това беше първи успех в последните четири мача за възпитаниците на Стефано Поли. Загубите преди това срещу Рома и Дженоа и равенството срещу Милан смъкнаха отбора към дъното и в момента „рособлу" се намират на 16-то място в турнирната таблица на три точки от зоната на изпадащите.

Единствената загуба за Наполи в кадрово отношение е контузеният Лавеци. В групата за мача попадна и новото попълнение Едуардо Варгас, който обаче почти сигурно ще започне срещата на резервната скамейка на домакините.

Гостите, които от вчера се намират в Неапол са без контузените Коне, Лория и Диаманти, както и без наказания Портанова. Постройката на гостите ще бъде изцяло отбранителна 3-5-1-1, като единственият плеймейкър зад нападателя Ди Вайо ще бъде Рамирес.

Интересното е, че нападателите на Болоня под ръководството на Стефано Поли, който пое тима през октомври са отбелязвали гол във всеки един мач от своите гостувания. Този факт обаче едва ли дава особени шансове на „рособлу" срещу страховития си съперник, който в очакване на срещите от Шампионската лига най-после може изцяло да се съсредоточи върху представянето си в Серия А. Всякакъв друг резултат освен домакинска победа ще бъде смятан за изненада, така че в този мач може спокойно да се доверим на домакините.

Последни 5 изиграни срещи:

Наполи:

11 декември Новара - Наполи 1:1 (Серия А)
18 декември Наполи - Рома 1:3 (Серия А)
21 декември Наполи - Дженоа 6:1 (Серия А)
08 януари Палермо - Наполи 1:3 (Серия А)
12 януари Наполи - Чезена 2:1 (Купа на Италия)

Болоня:

08 декември Ювентус - Болоня 2:1 сл. прод. (Купа на Италия)
11 декември Болоня - Милан 2:2 (Серия А)
18 декември Дженоа - Болоня 2:1 (Серия А)
21 декември Болоня - Рома 0:2 (Серия А)
08 януари Болоня - Катаня 2:0 (Серия А)


Досегашни срещи:

Наполи - Болоня

111 срещи
40 победи за Наполи
34 равенства
37 победи за Болоня
Голова Разлика: 155:149 за Болоня


Коефициенти от bet365:
Наполи - 1.33
Равен - 5.00
Болоня - 9.00

Коефициенти от Offsidebet:
Наполи - 1.30
Равен - 4.75
Болоня - 11.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
136